Thursday, April 28, 2011

Moist Chocolate cupcake with moist chocolate topping and fresh strawberry

 Tu dia...
Nama cupcake pun bukan main panjang lagi...hahaha

Baru jer siap tadi..
Sambil2 masak lunch kat rumah utk anak2 + bibik 
(sebab ibu + ayah damia lunch kat luar...ngeh ngeh ngeh..)
Sambil2 buat Moist chocolate cupcake ni..


Maaf ler..gambar tidak memberansangkan seumpama rasanya..
Sebab snap2 guna E5 je pun..
Kalau snap2 guna DSLR ni..
Confirm gambar seiring dengan rasanya...haha
Tapi kalau dah rasa, confirm khayal ni...

Ni ler rupanya cupcake idaman my students ni..
Students ibu request semalam...suruh buat cupcake lagi..
Alhamdulillah...Bisness makin maju <wink wink>

Bukan nak memuji diri sendiri..
Tapi org lain yang puji ni..
Katanya sedap bangatt..sebab coklatnya sgt2 lah moist..
Macam makan coklat dalam coklat..
Hahahaha..korang faham ke tak ni???

Apa2 pun alhamdulilah..
Yang baik2 tu datang dariNYA..
Masih banyak lagi kena belajar ni..
Terutama tang seni2 menghias ni...

JEMPUT TENGOK SEMUA YER..

p/s: Minggu ni minggu paling sibuk...macam2 preparation nak kena buat...Hooyey Esok dah start cuti...tapi masih banyak jugak keje yang nak kena settled..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment