Saturday, April 2, 2011

Sambutan Birthday Party Ayyunie yang ke-2

Makanan: Katering dari Restoran Ubi Kayu

Menu: Roti Jala, sandwich, nugget, fish and chip, coleslow (buat sendiri) dan kek

Tarikh: 30 March 2011

Masa: 8 malam - 10 malam

Lokasi: Pusat Bahasa Pelangi, Cawangan Taman Teratai

Tetamu: Staff dan pelajar2 yang ader kelas malam tu, tetamu VVIP, nenek birthday girl dari kelantan

Tema: Merah + hitam

Semua di sponsor oleh ayah damia...Ngeh ngeh ngeh


Ni masa preparation utk birthday party ni.... masa waktu petang
Org kuat ibu ni...staff yang banyak membantu..
Sebelum org ramai...baik kita posing2 dulu...haha
Wah tiba2 nampak macam muda 10 tahun pulak ibu kan...


Majlis dimulakan dengan solat hajat yer..
Ayah damia yg jadi imam..
Moga2 doa seorang ayah utk anaknya lebih diberkati..


Jam 8:30 malam...baru ibu sampai yer dari office satu lagi....
Al-maklum ler...hujung2 bulan bizi mengutip yuran..
Kebetulan ader pulak customer nak daftar anak dia..
Tu yg lambat sikit sampai sini..
Kek pun baru jer diambil oleh ibu...


Adik yg sgt sporting..
Kakak yg sangat control cun..


Ayah damia tengah nyalakan lilin..
Boleh pulak ayah damia ingatkan lilin huruf2 tu coklat...ekekekke..


Menyanyikan lagu "Happy Birthday"
Semua nyanyi dengan bersungguh-sungguh..


Kelaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ayyunie...
Tiup lilin sendiri ok..
Semua dia tiup..
Kalah kakak dia zaman dulu2...


Memang sporting habis...
Apa gaya org suruh buat, semua ayyunie buat...
Good job ayyunie..


Ayyunie dan nenek kesayangannya..
Alhamdulillah..tahun ni dapat sambut ngan nenek dari kelantan..


Woww weee...
Ayyunie dapat hadiah lah...
Macam2 hadiah dia dapat...
Terima kasih kawan2..


Sandwich yng menjadi pujaan ramai...
Berebut2 semua nak makan sandwich ni...


Yum yum...sedapnya roti jala ni..


Kami semua sangat happy!!!!!!! Hooray!!!


Maaflah yer kalau ader yg tak termasuk dalam frame gambar ni...


Staff yang banyak membantu dalam menjayakan birthday party ayyunie...
Thanks yer uols...


CANDID!!!


Like the pic max!!
Like berjuta2 lemon...
Sporting and comeyyyyy!!


Kasih ibu suap2 kan..
Sampai semua tangan pun nak disuap ni...hehe

Memang sgt happening...
Sangat enjoy..
Dan sangat happy!!!!..
Semoga sambutan kali ni akan terpahat di memori ayyunie pabila besar kelak...


* AUTOPUBLISH
Kerana tuan punya tanah otw ke airport utk HONEYMOON
Moga2 Aleesya + Ayyunie baik2 jer kat rumah bersama nenek + bibik..
Runsing ni...sebab tak pernah tinggalkan diaorg...
Ni first time ibu + ayah tak bermalam bersama anak2...
Mudah-mudahan semuanya berjalan lancar dan selamat..AMINNN







Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment