Monday, April 11, 2011

Ayyunie dapat ADIK!!!!


Siapa duga, siapa sangkakan..
Rupa2nya Hari Jadi Ayyunie yang ke2 baru-baru ni..
Membawa hadiah yang istimewa utknya...
Memang tak pernah terikir pun akan bagi hadiah macam ni kat dia..
Sebab dek kekusutan idea nak bagi apa..
Maka, tiba2 muncul idea nak bagi adik baru kat Ayyunie.


$%^*#$@!*&())&%$#
JANGAN MARAH YER UOLS...
Adik yang dimaksudkan itu adalah hamsters yang telah berjaya dibeli oleh ibu..
Tatkala ibu+ayah+nenek tgh shopping2 kat giant..
Tiba2 datang idea nak beli hamster ni..


Wah....hamster ni sgt jinak tau!!
Bukan spesis yang suka gigit org macam spesis warna putih tu..


Berdua lebih baik kan..
Kalau beli seekor, sian pulan seekor lagi tu..
Harap2 beranak pinak ler nanti..
Eh korang tau nak cam mana nak kenal hamster jantan atau hamster betina?



Kalau malam kuat jer bekerja..
Kalau pagi, ginilah gayanya..
Asyik berkepit dan tidoooooooo jer..



Hadiah dari lain yg lain kan...
Nak beli mainan dah tak tau nak beli apa..
Nak beli buku, memang dah banyak buku..
So bagi "adik" jer lah kat ayyunie...hehe
Tatkala boring2, leh gak jadi penghibur hati kami sekeluarga..

p/s: Jangan marah yer...pregnancy test kat atas tu bukan saya punya!!!!!!!!! Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment