Friday, April 29, 2011

Ready to go!!!!

 Can't wait for this vacation!!!
Pagi esok jam 4:30 pagi dah bertolak..
4:30 pagi ok...
Konvoi ramai2 sebanyak 40 buah kereta wish..
Owh...sgt teruja!!!!



p/s 1: Oh No!!! Luggage satu apa pun tak siap lagi ni...Tak pe tak pe, hari ni dah start cuti...so boleh take time nak kemas2..

p/s 2: Pastu nak gi shopping lagi....memang dah habit ni...asalkan setiap kali nak gi vacation jer...mesti suka shopping dulu..walaupun tak der benda sgt nak beli, mesti memaksakan diri beli jugak apa2..hehe

p/s 3: Ader sapa2 org perak sini?? Alyya mama niadel, rumah parents alyya kat mana?? Saja tanya bukan nak singgah pun...hehe..

p/s: Dan yang paling penting, ada urusan PENTING yang perlu diuruskan oleh ibu dan ayah damia dalam events ini. Moga2 semuanya berjalan lancar...Aminnnn..

p/s: Owhhh..sangat terkilan sebab tak dapat attends events PENYERAHAN CEK dan Hadiah kepada pemenang2 FAREEDA 30hb ni...OTW balik JB nanti baru singgah FAREEDA kot...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment