Monday, August 24, 2009

::Kisses of love contest::

 


Join contest lagi......
Kali ni organised by Yatie Chomeyl..
Penganjur buat contest ni sempena kepulangannya nak balik Malaysia September ni...
Tu yang penganjur nak bagi Giveaway tu....
Semua syarat2 telah ibu done.....
Jadi gambar yang dipilih adalah...
**
**
**
**



Kenapa ibu suka pics ni?
Sebab utama kerana ini lah satu2nya gambar Aleesya cium ibu yang ader.
Tapi ini bukan bermakna Aleesya jarang2 cium ibu kerana Aleesya memang selalu cium ibu n ayah tanpa diminta atau disuruh...

Cuma moment ni bagi ibu sangat terharu kerana masa ni ibu bawak Aleesya gi jalan2 di Singapore...
Kemudian ayah bawak Aleesya & ibu lunch @ Marina Point.
Sebelum Aleesya cium ibu tu Aleesya tgh dancing2 dan buat pose Chicky2..
Lepas tu ibu pun tanya Aleesya 
"Suka x hari ni, ibu bawa Aleesya gi jalan2" 
Aleesya angguk2 kepala sambil cakap "emmmm"( maksud suka)
Dan tanpa diminta Aleesya terus mencium pipi ibu...
Kebetulan pula masa tu ayah memang tgh pegang camera coz baru jer amik gambar Aleesya dancing2..
tanpa diduga moments diatas tu telah disnap oleh ayah (kiranya gambar candid la)...
Lepas tu Aleesya senyum2 dan kiss ibu lagi..
terharu sangat kerana usia Aleesya masa ni baru 1 tahun 9 bln

Tapi Aleesya erti apa itu kasih & sayang,
Since ibu n ayah selalu terapkan kasih & sayang dalam family...
Dan mungkin kissing dalam gambar itu menandakan betapa gembiranya Aleesya kerana telah bawa Aleesya gi jalan2 @ Singapore.....
Setiap ibu bapa tidak perlukan alasan untuk menciu anak..
maka barulah anak2 juga tidak perlukan alasan untuk mencium ibu bapa...
Akhir kata orang yang tidak menyayangi, tidak akan disayangi....

I LOVE YOU MY DEAR, DAMIA ALEESYA & DAMIA AYYUNIE...


Nak tahu apa hadiah kepada pemenang contest ni?

:inlove: Grand prize : 

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/yatiechomeylsgiveaway-2.jpg


:inlove: 2nd - 5th prize :

YC1 : Men's bento lunch box (size: M) & sunflower glass cover
YC2 :
Aluminum Can Cooler & Kid's bento lunch box (blue colour)
YC 3 :
Girdle Sauna Supporter & Kid's bento lunch box (pink colour) 
YC 4: Men's bento lunch box (size: L) & sunflower glass cover
***********************************************************************************

Post a Comment