Saturday, August 8, 2009

::Romantic & Loving couple contest::

Ibu hampir terlupa nak submit gambar untuk contest yang dianjurkan oleh MamaTisya ni......Padahal dah lama tahu n tempek banner kat blog ibu ni......ingat ke x sempat nak hantar gambar utk contest ni coz closed date 8th August.....tapi baca balik syarat2 dia until 1 pm......ok...sempat lagi ni.....baru 10.30 am.........

MamaTisya organised contest ni sempena dengan 3rd Anniversary mereka.........So ucapan ibu kepada MamaTisya n husband:Blockquote

::Semoga cinta kalian berdua sentiasa disulam dengan benih2 kasih sayang hingga hujung nyawa::

So, gambar yang dipilih oleh ibu ialah............


  • Nama anda & pasangan
  • zamzarina & khairuddin

  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • 10th September 2004 (Anniversary ke 5 tahun ni)

  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
  • Gambar ni di ambil masa ibu & ayah pergi dinner @ Cruise pada 11th July 2009. Masa ni cruise sedang bergerak menyusuri sungai dan bandar Johor. Inilah 1st time ibu n ayah dapat naik cruise yg sedang bergerak. Ibu& ayah tgh berpelukan berlatarbelakangkan neon2 bandaraya Johor Bharu yang juga menjadi saksi pertemuan n luahan kasih sayang ibu masa mula2 couple dulu.....Bayu angin sepoi2 dan hujan gerimis yang hadir menguatkan lagi pelukan ibu n ayah.Memang romantik (romantik kerrrrrrrrr???) kerana sejak ada anak2 ni susah ibu & ayah nak ambil gambar bersama. Kebetulan masa ni ibu & ayah tak bawa Aleesya & Ayyunie.............so tu yang posing gatal sakan tu....ekekekek

Kepada sesiapa yang berminat nak join contest ni (sempat lg ke??? ibu pun dah saat2 akhir ni), boleh lah klik disini.






Post a Comment