Monday, August 24, 2009

Perghhhh....Aleesya dapat The Latest New Kebaya.......Siapa nak?

 

Comel tak Aleesya dengan baju kebaya baru ni?
Ibu & ayah baru belikan baju kebaya ni semalam (sabtu).
Sempat lagi tu ibu & ayah gi shopping 1 Ramadahan kat Singapore.
Ni design yang the latest..........design yg Aleesya beli tahun lepas dah x der.
2 minggu lagi ibu & ayah nak gi Singapore lagi.
Sebab Ummi (Aunty Aleesya) & kawan2 ibu suruh ibu beli baju kebaya ni. 
Baru ibu perasan sejak tahun lepas lg org asyik tanya jer kat mana ibu beli baju kebaya Aleesya?
Ader gak org selalu tanya kat mana ibu beli baju kebaya trendy ibu?
So, tiba2 ibu dapat idea nak buka butik dalam blog ni.....
Jadi kepada sesiapa yang nak order baju kebaya ni, bolehlah klik
Kebaya ni sesuai untuk kanak-kanak 1 tahun  - 6 tahun.
Kalau besar sikit pun x per....boleh alter & pakai lama sikit.
Yang x der anak pun boleh beli gak.....mungkin utk anak sedara, adik ipar atau gift kepada anak2 kawan.
Terdapat pelbagai warna dan design untuk kebaya ni.
Jadi, jangan lupa singah yer di

'DAMIA'S FAMILY BUDGET BOUTIQUE'

Post a Comment