Wednesday, January 19, 2011

Hadiah contestkah itu???

Sebelum tu nak minta maaf dulu kepada penganjur contest XXX tu yer..
Kalau entry ni mungkin panass panass panass..

Ok cam ni...ibu ader lah menang satu contest ni..
Bukan no 2, bukan no3..
Faham2 sendirilah no berapa yer??
Pastu nak tau tak apa hadiah yang ibu dapat dari kemenangan contest tu??
Postage free hasil pembelian kita kat online shop dia...
Maksudnya ibu kena beli barang dulu..contohnya harga RM40..
Pastu hadiahnya ialah free postage tu?? 
Eh bukan ke kalau sebelum2 ni kita dapat hadiah, siap ngan postage sekali??
Ataupun ibu yang sebenarnya kurang faham??

Actually ader lagi satu hadiah dia nak post kan sekali..
Tapi penganjur tu kata, dia akan pos lepas ibu buat pembelian dari online shop dia..
Dah banyak kali dia sms ibu, tanya ader yg berkenan tak kat online shop dia tu..
Pastu ibu reply
"tak pe lah...saya tak ader apa nak beli kat online shop awak, awak pos jer lah hadiah yang lagi satu tu"

Dah tu sampai ke sudah diammmmmm jer penganjur contest tu..
Ok lah..ok lah...Think positive..maybe dia sibuk bangat kot..
Pastu blog dia pun menang dah lama tak berupdate...
Tu yang terlupa nak postkan hadiah tu....huhu

Persoalannnya...free postage tu kategori hadiah contest ke?? huhuhu
Kan selalunya kalau dapat hadiah, memang free postage pun kan..
Betul2 confius ni??
Apa pendapat kawan2..




Post a Comment