Sunday, January 16, 2011

Top Top Top

 Wahhh...sangat suka walaupun tersenarai dalam TOP TOP TOP..
Moga2 gambar2 kat bawah ni boleh melangkah ke peringkat seterusnya...aminn

TOP 25...


 
97.http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2011/01/contest-si-manjaku-riang.html
(ni no pencalonan...no 97 dapat top 25)

Top 12



Top 12



Moga ader rezeki utk kita semua melangkah ke peringkat seterusnya..

p/s: Rasa macam ader lagi satu contest bergambar yg dalam listing TOP ni...alamak...ke tersalah tgk....oh yer..ibu hanya masuk contest2 bergambar jer yer...jarang2 sangat nak join contest lucky draw atau creative entry :)

10 comments:

Mrs. Simplicity said...

ada chance menang tuh.

p/s : TOP, tetiba teringat sabun basuh top. hehehe takde kena mengena :p

mummy_ayu said...

tahniah..ada peluang menang tu..
good luck dear!!

Mama Zharfan said...

congrats yer ;) biasanya mesti kena tu hehehe

BIONIC WOMEN said...

tahniah kak ayu...mesti ada yg terlekat tuh..hehe

mama tisya said...

anak2 comei kena la msk contest bergmbr..pasti ada rezeki..tisya msk top 12 pn dh bernasibaik:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah, kedua2 beradeq ni menag cute sebab tu slelau terpilih

Farra Dhelina said...

sama lah kita kak u..mmg jarang join lucky draw, entry creative ke..biasa join yg bergambar je..itu pon skng ni ikut mood..haihhhdh ke laut!!

taniah ye!

tiefazatie said...

wah..best la sis nie..comel btol anak2 sis..gewd luck!

Anonymous said...

insyaallah ada rezki tak kemana=)mmg cumil2 n pandai bergaya belaka=)

Nana said...

mmg ada yg bole sangkut ni hehe
good luck