Monday, January 17, 2011

Tima kasih kepada Nad Mama Zakwan & Mrs. Fiza

Entry penghargaan...
Sebab hadiah2 dari penganjur dah lama sampai..
Ni jer baru sempat snap2 dan buat entry,,

Mula2 dapat hadiah dari nad mama zakwan..
Untuk contest ni...
Dah 2 minggu dah sampai ni...huhu
Tima kasih yer nad sebab comell hadiah2 ni..


Dapat GAP Pyjamas...


First time ni aleesya pakai pyjamas cam ni..
Selalu pyjamas dia mesti bunga2..
Tak pun ader renda2
Dan yang pasti mesti nampak feminin...
Ok lah..nasib baik dapat hadiah ni..
Leh gak cuba2 pakai..
Kalau nak beli?? Jangan haraplah..hehe


Pastu dapat Story book ni..
Fulamak..memang tepat pada masanya..
Sebab Aleesya memang suka dengar ibu + ayah dia baca story book..
Aleesya pulak memang tgh minat membaca sekarang.
Tu dia tunjuk perkataan "GIRLS"
Tapi kena ibunya lah ajar dulu kan..


Minat betul Aleesya dengan buku ni..
May be sebab warna pink + kuning kot..
Tu pun tengah sibuk ikut apa yag ibu ajar tu..

Dan Last sekali nak berterima kasih kepada Fiza..
Sebab hadiah fiza dah sampai dalam jumaat lepas..
Hadiah utk teka teki....


Dapat shawl merah dan key chain..


p/s: Aleesya mula2 nampak keychain pensel tu...terus amik buat tulis2..patu mula lah tanya 
"Ibu, cannot tulis lah..."..huhu

10 comments:

mama tisya said...

cantik bj tdo tu

MrS. F!zA said...

comelnya pyjamas tu..memula igtkan tema bee sebab hitam kuning..hehe

SyUhAdA said...

besnye hadiah~

Mama Zharfan said...

congrats yer ;)

MamaRifqy said...

comel baju aleesya tuh!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sweet la baju tidok tu.mesti aleesya comey biler pakai baju tu...

e.l.i.z.@ said...

wahhh bestnyo dpt hadioh..

mama_umar_maryam said...

yeay suke tgk..gappjmas style lain plak ye skg..tahniah

Nad @ MamaZakwan said...

mekaseh kak ayu, wat susah2 jek karang utk entry penghargaan... :)
harap seswai la baju tu dgn aleesya, hehe..

BIONIC WOMEN said...

buku Aleesya tu sebijik macam buku Dhiya...tapi buku Dhiya tu papa dia belikan masa birthday 2 years dulu..dah lama..hehe..dah nak lusuh dah..hari2 dia bukak