Saturday, January 15, 2011

Dah boleh cash out heartbeat!!!!!

Nampak tak nilai heartbeat tu?
Cuba tgk betul2...
Mesti korang tak percayakan..
Actually semalam ramai gak baca blogger yg dah letak banner heartbeat ni..
Antaranya nana, anje, cutemum...dan sapa lagi erk??

Ibu dah lama gak letak heartbeat ni..kalau tak silap dalam bulan lepas kot..
Tapi huhuhu...punyalah susah nak naik RM tu...
Tak pe lah..janji ader kan..hehe
Kalau dapat banyak bonus tu....



Hahahhahaha..berangan nak cashout....lambat lagi oiiiii...

p/s: Apesal lah setiap kali gi Jusco mesti hari sabtu...dah tu setiap kali gi hari sabtu, mesti lupa bawak beg jusco tu..kesudahannya...campak jer semua barang2 tu dalam bonet.dah lah hasil shopping harini 1 troley penuh 1 troley bahan basah 1/4 penuh....nasib baik bonet luas..hehe

p/s: Bye2...sudah mau pergi keje lorr.....


Post a Comment