Friday, January 28, 2011

Buat contest semata2 nak upkan traffic????

Tak tau macam mana nak mulakan..
Pendek citer macam ni lah..

Apa tujuan asal kita buat contest tu??
Adakah sebab semata2 nak ramaikan follower??
Atau memang niat kita ikhlas nak cari kawan dan keep in touch??
Ataupun memang niat kita nak buat pahala nak sharekan rezeki kita dengan pemenang..
Terpulang pada niat masing2..

Sekadar berkongsi..selepas berchatting dengan mangsa2 keadaan..
Timbul pulak idea nak berkongsi pasal entry ni..
Kalau betul nak tutup tarikh contest tu awal..sila lah inform betul2..cakap kul berapa last submission..kenapa nak tutup awal kan..
Tak lah kita terhegeh2 nak join contest tu kan..

Pastu kalau betul pun nak umumkan pemenang..
Sebaiknya2 listkan lah nama atau gambar contestants yang join tu..
Mana tau kot2 tercicir ke..
ATAU MUNGKIN LANGSUNG PENGANJUR TAK TENGOK PUN ENTRY KITA TU..
Aishhh.malas nak cakap banyak..
Hanya mangsa2 keadaan jer yg faham..

Sebab apa?? Sebab dah annouced nama pemenang..
Barulah sampai komen dari penganjur...
Masyallah..
Dahlah tak sampai 1/2 jam submit entry..alih2 dah annouced nama pemenang...


Antara komen tersebut, oh ini bukan komen dari entry saya yer..

Thanks dear coz sudi joint...terima kasih...I terpaksa shortkan datenya sebab susah nk ping my latest entry kat geng blogger, mcm u cakap i perlu wat contest ni lg kan so insyaAllah akan dtg i buat lg cepat2 la you hantar link...moga2 rezeki you pulak...

p/s: Niat saya baik...nak betulkan keadaan..may be sebab penganjur tu baru first time ghairah nak buat contest kan...

p/s: Masuk contest ni..adatlah menang kalah kan...kalau menang BONUS..kalau kalah bukan rezeki kita..tapi penilaian secara adil perlu...

p/s: Jangan nanti ader pulak serangan statement " Sebab saya tak pilih awak sebagai pemenang ke??"...hohoho....bukan sebab itu yang dipertikaikan..tapi management dari segi buat contest tu yang perlu dititikberatkan...

Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment