Friday, January 28, 2011

Dapat Ang Pow dari JUSCO

Aritu masa hari sabtu -15/1...
Memang langsung tak sangka akan dapat Ang Pow dari Jusco tau..
Bila dah bayar baru lah cashier tu suruh gi amik ang pow kat kaunter depan..
Mula2 hairan lah jugak kan..
Sebab angin tak de, ribut tak de..
Tiba2 dapat coupon..

Rupa2nya sapa2 yg shopping masa 14, 15 & 16 Jan..
Memang layak dapat coupon ni..
RM100 belanja, dapat RM5 coupon..
Ok lah kan..ala2 macam JCARD DAY yg utk resit hijau gak ni..
Sebab kalau resit pink tu mesti dapat RM10 utk RM100 belanja kan..


Disebabkan aritu belanja barang2 keperluan rumah...
Maka total perbelanjaan RM275..
Tu yang dapat 2 keping coupon jer...
Huhuhu....kalau cukup RM300, dapatlah 3 keping coupon
Ok lah kan..sapa nak bagi event RM10 pun..
Lepas lah buat beli gula, susu tu kan...hehe

p/s: Ingat masa kecik2 dulu...memang meriah dapat ang pow..sebab ibu kan sekolah cina...kalau pergi beraya  rumah kawan2...confirm punya satu rumah dapat RM10....boleh kumpul sampai RM200 tau..hehe..oh yer..kalau ibu gi beraya, makan makanan ready made yg halal jer..minum pun air kotak...

 
 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment