Thursday, January 6, 2011

Terima kasih buat mama rifqy, nurul azham, eily, shira shaakira dan zura samsudin atas entry utk votes aleesya itu

* Updated: Nama2 kata atas akan diupdated dari semasa ke semasa utk keep record rakan2 yg telah promote  votes aleesya!!!Kalau ader yg tertinggal sila inform yer...


Apa perasaan korang kalau ader yg sanggup buat entry khas utk meraih undi untuk anak2 kita?? Tak kira di blog atau FB??


Perasaan diri sendiri???
S.P.E.E.C.H.L.E.S.S

Ya!!! Secara jujurnya tersangatlah speechless..
Sebab anak kita kan...jadi sepatutnya kita lah yg pulun2 meraih undi..
Bukan orang lain kan..

Tapi inilah indahnya berkawan dalam alam maya ni...
Yang mana rasanya kadang2 kalau berkawan di alam realiti pun mungkin susah org nak buat entry utk kita kan...
Apalagi enty promote meraih undi...

Nak ucapkan setinggi2 penghargaan untuk na mama iqy sebab sudi buat entry meraih undi untuk aleesya...
Pantas pulak tu na buat, rasanya kak ayu baru jer publish entry meraih undi kat blog ni..
Alih2 tgk na dah buat entry tu...alhamdulillah...rezeki aleesya namanya tu...



Pastu ader sorang lagi kenalan baru...
Baru jer kenal kat alam FB pun...
Kadang2 say hi, tegur2 gitu jer..
Tapi tak sangka Nurul sanggup jugak buat entry meraih undi utk aleesya...
Kalau tak kerana entry aleesya tu, memang ibu tak pernah jejak pun kat blog nurul tu..
Serius sungguh tak tahu yg nurul tu ader blog..
Indahnya perkenalan di alam maya ni kan..


Tima kasih tak terhingga kepada Na, Nurul, eily, shira shaakira dan azura samsudin yer..
Hanya Allah sahaja yg dapat membalas niat ikhlas kalian berdua..

Tima kasih tak terhingga juga pada kamu, kamu dan kamu yg telah mengundi aleesya..
Sebab ader yg mengundi sampai 4 akaun terus!!!!!
You know who you are!!!!
Persaingan amatlah sengit....majoriti semuanya cina dan india..
Tapi alhamdulillah..Aleesya pilihan juri!!!

Nak vote Damia Aleesya??
Mula2 like

Pastu klik like kat photo aleesya
Tarikh tutup vote: 25th Jan 2011, 3 pm






Post a Comment