Tuesday, January 4, 2011

Bila nak gi ambil semua ni???

Kata ayah damia...kumpul kumpul!!!!
Hahahaha..saja jer abang erkk perli sayang...

Btw masa sangat lah suntuk sekarang ni..
Nak gi amik barang2 pun tak tau bila???
Satu poslaju sampai hari khamis 29.12.2010
Satu poslaju lagi tu sampai semalam 3.1.2011
Yg lagi satu pos tu pun sampai petang semalam gak 3.1.2011
Aishhh bila lah nak gi amik ni???

Yg dekat ngan office tu boleh lah amik...
Yg 2 lagi tu...huhuhu..kat LARKIN lah pulak..
Bila masa lah nak gi amik ni..
Jap lagi nak call lah nak tanya boleh tak hantar 2nd delivery..


Yg hantar barang2 tu pun dah sms tanya dah sampai belum??
Ader pun yg tanya kat fb dah sampai belum??

Ok, nanti kalau semua barang2 kat atas dah ader dalam genggaman nanti saya update ok!!

p/s: Huaaaaaa......BW slow2 yer kengkawan...cilok2 masa sikit2.

Post a Comment