Wednesday, January 12, 2011

Dapat Krup Krap dan CD

 Hari jumaat lepas, posmen hantar 2 bungkusan ke office..
2nd Delivery yer..
Mula2 dah hantar pagi jumaat tu...
Alahai, masa tu ibu tak masuk keje lagi..
Nasib baik posmen tu call tanya kalau hantar petang boleh tak..
Kalau tak lagi lama lah 2 bungkusan ni kat Pos Laju kan...


Ni ler 2 bungkusan tu..Agak2 ader apa erkk kat dalam bungkusan tu??
Kotak bukan main lagi besar...sekali tgk isi dalam nipis sekeping jer..hehe




Oooo..CD yg kami photoshoot dengan kedaigambarkami dah siap rupanya..
Tima kasih yer catlina


Hah...yg ni lagi terkejut..
Buka2 tengok aikkk....takkan dapat D-LINK kot..
Hahahha..sekali buka kotak, ader bungkusan suratkhabar berlapis2..
Pastu buka suratkhabar ader plastik hitam pulak cover isi dalam..hehe
Nak tau tak apa dia????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-


Dapat Krup Krap...
Nama krup krap ni dapat dari kak ina momguess...
Selalu jumpa krup krap yg tak der ikan bilis kan kat dalam dia..
Ni special tau..sebab ader ikan bilis rangup dalam tu..
First & last ibu makan krup krap ni kalau tak silap masa July 2010 kat desaru..
Ader pakcik tua yg jual masa kami tgk kunang2...

Tima kasih yer Shira aka AshNas Family..
Sebab niat ibu pada mulanya nak beli..
Sekali shira bagitau yang dia belanja dulu..
Huhuhuu...sangat terharunya pabila rakan yg kita tak pernah bertentang mata sanggup belanja kita..
Rasanya kak ina momguess pun dapat gak kan..

Overall krup krap ni memang best..
Lemak ader, manis ader, rangup ader
Kalau nak order, jangan lupa contact Shira yer...hehe

Post a Comment