Friday, January 21, 2011

Beli tudung cantik, dapat inner siap!!

Malam minggu lepas..
Ibu + ayah gi dating2 kat uptown aka pasar karat kat JB..
Memang hapening lah kat situ malam2..
Kami keluar jam 11 malam....balik 2 pagi..ngeh3x..
Memang macam org dating betul2..

Tengah jalan2 tu..
Tiba2 ternampak tudung HAWA macam kat bawah ni..
Sangat tertarik sebab selendang dia tu siap2 ader anak tudung..
Macam tudung FAREEDA gak..siap ader anak tudung
Dah lah awning dia tu lembut dan senang terletak..
Memang sangat selesa lah..


Selendang hawa yang siap ngan anak tudung sekali...
Lembut je material dia



Awning dari thai silk..
Memang sangat2 senang terbentuk..


Dah tu dalam packaging dia tu siap ader inner tangan macam kat atas tu..
Ok lah kan..
Kalau tak nak beli inner asing2 pun keluar duit gak kan..

Actualy tudung HAWA ni femes gak lah..
Harga sebenar tudung kat atas tu, alah korang cari sendiri lah kat googled..
Tapi nak tau nak berapa harga masa ibu beli tudung tu??
Hohohoho..sangat affordable tau...
Memang ibu + ayah damia terkejut banget tau..
Ibu tak leh reveal harga kat sini sebab ibu dah bagi hadiah tudung macam ni kat seseorang...

Nak tau sapa tak??
Ngeh ngeh ngeh..
Jom baca entry kat bawah


Na, jangan terlalu memuji kak ayu..sebab kak ayu sangat takut dengan pujian itu..lagipun ayah damia jeles kalau orang puji lebih2 bini dia ni...hehe
Na, kak ayu pun tak tau cam mana nak amik gambar tudung tu cantik2..rasanya kena ade model memperagakan kot...



Post a Comment