Monday, January 3, 2011

Get Ready to School for the 2nd day!!

Gambar panas-panas ni..
Baru jap tadi snap2..
Dengan semangat baru, bawa beg trolley baru, bawa water thumbler baru..
Dengan tocang hasil tangan lemah gemalai ibunya..
Semoga aleesya terang hati dan mudah menerima pelajaran hari ini dan utk hari2 akan datang..


Dah tak sabar2 nak gi school ni..
Dari kul 11 pagi lagi dok bersiap
Ni alesya kat office ayah damia..
Bawak dari pagi lagi...sebab malas nak ulang alik rumah.


Ayah damia dah perli2 tadi..
Takkan 1 tahun aleesya nak gi school, 1 tahun dok snap2 kot..
Eleh abang ni...dalam 2-3 hari jer snap2..
Kata experience...pasni confirm tak der snap2 punya kan..

Harini ayah damia yg hantar aleesya gi school..
Kamera pun tak bawak tu..
Baru jap tadi ayah damia call cakap harini aleesya ader assembly..
Alahai, ruginya tak dapat snap2..
Dah paksa ayah damia suruh snap2 ngan kamera handphone dia tadi..
Moments2 cam ni tak nak ketinggalan..
Sebab dah tak mungkin lepas ni dia akan kembali kepada moment sekarang...

p/s: OK LAH...NAK SAMBUNG BUAT KEJE...BW PUN DAH TAK SEMPAT SANGAT SEKARANG!!!

p/s: BAGI CHANCE CITER ALEESYA DULU YER..ESOK LUSA BARU MUNCUL CITER2 GI HOLIDAY KAT KL PULAK..
Post a Comment