Friday, January 21, 2011

Sapa bagi saya hadiah ni??


Baru terima parcel..
Dalam tu ader FM CARIAGENA
Pastu ader setem banyak2 kat dalam Fail ( ye ke fail namanya tu??) Navy 1934 - 2009..
Boleh tau tak sapa yg post kan tu??
Next time please penganjur contest mentionkan nama anda atau contest yang anda anjurkan yer..
Kalau tak nanti tak tau pulak contest mana??
Atau ader sapa2 yg terima hadiah yg lebih kurang sama ngan ibu..


p/s: Biqque, saya tak gi amik lagi tau hadiah awak kat pos laju larkin tu..huhuhu..dah 5 hari kat situ..

Post a Comment