Tuesday, June 22, 2010

Custom Album - Aleesya

80% hampir siap utk dihantar print....
Custom album ni adalah utk mengabadikan kenangan2 indah Aleesya + Ayyunie..
Supaya nanti diaorg besar, kenangan2 ni sentiasa terpahat di memori mereka...
Yg Ayyunie punya pic upload kemudian....



 


 

p/s: Boleh ler utk newbie ni kan...masih banyak yg perlu dibelajar


28 comments:

Ummi Eisya said...

bestnye pandai wat sendiri..aku kena order kat orang..rm89 utk 20 pages..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Banyak lagi kena belajar fara....

ko biar betul...RM89 utk 20 pages?????murah betul...ke ko amik yg mana...

rata2 aku survey area johor ni RM250 - rm300 utk 10 pages, 20 mukasurat...tu pun kita design sendiri...

ko print kat mana??? Kilang atau kedai gambar?? aku pun nak print kat ko jugaklah...

kalau ca

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer pandai wat sendiri,....senang tak nak wat nyer...klo order mahal betul la...tak sabo nak tengok hasilnyer, nanti jangan lupe publish k

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

ok la tu!!!! lawo!!

nak2 pulak aleesya dah lawo lagi la lawo gmbr tu..

mummy_ayu said...

ye la..cantik la ayu....plus ur daughter dah memang cun..."awak nie cantikla"...besar nie ramai yg kejar nie...

ibuayu said...

cantiknya..
Boleh tahu guna program apa ye...

MaMa3H said...

cantik..kena pulak dgn model cilik yg comel....:)

E.L.I.Z.A said...

wowie......ayu guna software gapo?
eli suka s/w fotofusion..loni version 4.5

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje - ah ah..kalau tak design sendiri, memang mahal sikit...satu album cecah RM400....

INSYALLAH...kalau dah siap ayu publish..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fiza - tima kasi..tima kasih..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mummy ayu - alahai...iris pun cantik gak..sure lagi ramai yg kejar tu..hehehe..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ibuayu - guna CS5..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

MAMA3H - tima kasih...banyak yg kena belajar lagi ni..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

eliza - ayu guno CS5...yg the latest ..boleh buat HDD & HDR...tapi dok pandai lagi...ekekek

E.L.I.Z.A said...

wowie CS5..eli pakai CS3 jah ..tu pun xberapa nk mahir lg ekkeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun buke panda sgt..khairuddin yg buat belako ni...hehehe..ayu cumo panda ngomen ngan ejah hok mana patut jah....kato gi kelas edit2 ni..so nok tgk jugok hasil dio...hahaha..

synn said...

saya skrg tgk gila buat customize album..saya buat guna myflippix and photobook..:)

Farra Dhelina said...

kak u, nnti dh siap jgn lupa publish! nk tgokk ;p

Nia said...

waaa...canteknya!

fotogenik betul cik adik nih.

suvanila said...

wah nice..i like it so much
comeynyer aleesya...nak tgk ayyunie nyer lak

[-suziey-] said...

hiks..bestla..ade la jgk dr xde lgsung mcm kita ni..ekekeke:D

Intan said...

Chanteknya! Tambah ngan model cilik yg cuns lak tu...lagi lah menjadik custom album nie nanti...cayalah :D

Suke tgk rambut aleesya yg di buai angin sepoi2 itu...sweet!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - ok nanti kak ayu publish

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cynn - memang best buat custom album...ader kepuasan disitu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nia - fotogenok eh..thanks..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

uvanila - ayyunie nyer..tak siap sikit lagi...nanti publish...thanks

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - buat kenangan ni...tak pe susah2 order jer...tak yah buat sendiri..lagi senang

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

intan - tu ler untung kalau girls ader rambut panjang...leh buat modal posing..hehhe