Tuesday, June 8, 2010

Dapat hadiah cantik dari SABAH


Semalam balik keje tgk2 dapat posto dari someone...
Buka2 tgk dapat hadiah yg memang cantik ni.... 


Cantikkan???
Berkilau-kilau mata memandang...
 

Nak2 pabila kita pakaikan kat tangan..
Opsss...ditangan Aleesya yer...
 

Terima kasih kepada Beba atas hadiah yg memang cun ni...
Hadiah ni ibu dapat sebab memang "Love is You and Me Contest"
Dapat 2nd Winner...

Kalau sapa2 nak beli gelang cam ni...klik jer kat banner "Sabah Aceesories" kat side bar ok..
Macam2 pilihan ader...





8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah...cantik gelang tu...suka bangat

Nana said...

cantik...lip lap lip lap kristal dia heheh

momguess said...

cantik

maszmadi said...

congrat dpt 2nd winner, cantik la gelang tur, lagik2 dpt adiah org bagi kan.. best nyer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje - tima kasih..ah ah memang cantik...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nana - lip lap lip lap..ekekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

momguess - memang cantik....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

masz - tu ler pasal...bukan senang org nak bagi free ni kan..

tima kasih..