Wednesday, June 9, 2010

Dinner at Lotus


Citer Kat Lotus lagi...
Lepas dah main jet ski dan swimming ...
Terus weols pergi ke GOLDEN DESARU BEACH RESORT utk lunch...
sambil2 berphotoshoot..
Gambar Photoshoot entry lain yer...

Pas tu balik terus layan aleesya + ayyunie mandi dalam bathtub..
Mula2 bagi anak2 dulu mandi dalam bathtub..
Pas diaorg dah siap...
Ibu + ayah damia lah pulak layan dalam bathtub kan ...ekeekekkeke..


Memang hantu air budak 2 org ni....


Pantang jumpa air...mulalah macam2 aksi dibuatnya...
-
-
-
-
-
-
-
-

Lepas tu ibu + ayah damia pun gi lah dating berdua jer...
Ambik2 angin malam kat lotus sambil pi cari makan..


Kat Lotus ader 3 tempat makan....
Tapi kalau nak makan ringan2 better gi kat coffee house belakang tu..
Betul2 depan pantai...


Weosl pilih Teratai Coffee House coz nak makan makanan yg berat sikit...


Ni menu ayah damia....Chicken chop


Ibu order ABC....
Tapi dia punya gelas..makkkk aiii..besar giler..
Masa mula2 waiter letak tu...semua org tgk..eekeke malu lak rasanya...


Ibu siap buat comparison lagi ngan gelas biasa...
Cuba tgk..gemukkan gelas ABC tu...


Ibu lak pilih menu tom yam kung sahaja...
Hehehehehe ...ratah lauk semata2...


Udang dia???
Tak lah sebesar Secret Resepi punya..
Tapi rasa dah sebijik dah sama dah....



Lepas dinner...ibu + ayah damia pun gi lah round2...
Ader org karaoke...ader live band, ader yg berphotoshoot, ader yg main carom, ader yg gi gym...
Pendek kata macam2 lah boleh buat kat sini...
Kat atas tu tempat org tgk wayang...
Citer apa ntah masa ni....

p/s: Ader lagi last entry pasal Lotus ni....kata 3D2N..jadi haruslah berpart2 ceritanya...huhuhu

23 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

banyaknye gambar di lotus desaru..hehe..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tak puas mandi kat poolmandi dalam tab plak ek...mana gambo bersekuarga...

n@m@n said...

lamonya xmake abc nih!!!!!

firahadifa said...

huh,ade lagik cerita kat LOTUS?? kekekekekek...

tapi nice la bath tub dia , jgn jumpa yg chenggitue..

hentakbelipat said...

aisehhh....seksi nye gmba budak2 tu..eheheh..

alyyani said...

mak ai mmg besar gelas ABC tuh.

fakta : alya takut mandi dalam bath tub. kat umah mak alya tu tak penah sekali pun masuk dalam tu. punye takut nye. sebab banyak cite2 seram adegan dalam bath tub. hahaha.. parah tul.

cite 10000BC tuh. best tau! ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje - gambar satu family kemudian...banyak sgt gambar ni..tak edit2 lagi...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fiza - memang banyak...cuma tak sempat nak select jer mana yg best...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

n@m@n - balik kelate dok make ABC ko?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fira - tak habis2 kan,...dok selang seli ngan citer weekends ari tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hentak berlipat - kecik2 seksi tak pe kan???

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alyya - memang besar...nasib baik ayah damia yg tolong habiskna :)

ooo...takut bathtub yer...ayu actually takut gak budak2 ni....tapi dalam pengawasan lah kan...

Ummi Eisya said...

aku dulu pun amik tomyam tu..sedapkan..abc dia mak oi..jenuh nak habiskan tu..

mama tisya said...

wah bathtub itu yg best..hahahaha

abc tu pn menarik...best tul tgk gmbr korang cuti2...cpt nk tgk gmbr photoshoot plak

E.L.I.Z.A said...

oloh makanannnn lagiiiiiiiiiiiii...baru kul 12.38 nih...adoiii sabar sabar

mamazana said...

ibu.... nak ABC!!! hehehehe...

Nana said...

wah cekcinye dua beradik tu
pst...gambo semakin lawa!! geram!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - ah ah...tomyam memang sedap kan..macam secret resipi dah rasanya..

ABC tu ader suku tak habis..tak larat..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mama tisya - hehehe..bathtub tu, kitaorg siap mandi berdua2an lagi..

hehehe..ader gambar ader citer..tak der gambar nak citer pun tak best...

gambar photoshoots nanti...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

eliza - sabar deh....pah ni boleh make banyokkkk...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mamazana - ABC..ade2 amik kat kedai yer..ekekek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nana - kecik2 jer cekci...besar2 mana boleh..

semakin geram...cepat2 grab DSLR satu..

Farra Dhelina said...

bst nya selalu dpt cuti2!