Wednesday, June 9, 2010

Dinner at Lotus


Citer Kat Lotus lagi...
Lepas dah main jet ski dan swimming ...
Terus weols pergi ke GOLDEN DESARU BEACH RESORT utk lunch...
sambil2 berphotoshoot..
Gambar Photoshoot entry lain yer...

Pas tu balik terus layan aleesya + ayyunie mandi dalam bathtub..
Mula2 bagi anak2 dulu mandi dalam bathtub..
Pas diaorg dah siap...
Ibu + ayah damia lah pulak layan dalam bathtub kan ...ekeekekkeke..


Memang hantu air budak 2 org ni....


Pantang jumpa air...mulalah macam2 aksi dibuatnya...
-
-
-
-
-
-
-
-

Lepas tu ibu + ayah damia pun gi lah dating berdua jer...
Ambik2 angin malam kat lotus sambil pi cari makan..


Kat Lotus ader 3 tempat makan....
Tapi kalau nak makan ringan2 better gi kat coffee house belakang tu..
Betul2 depan pantai...


Weosl pilih Teratai Coffee House coz nak makan makanan yg berat sikit...


Ni menu ayah damia....Chicken chop


Ibu order ABC....
Tapi dia punya gelas..makkkk aiii..besar giler..
Masa mula2 waiter letak tu...semua org tgk..eekeke malu lak rasanya...


Ibu siap buat comparison lagi ngan gelas biasa...
Cuba tgk..gemukkan gelas ABC tu...


Ibu lak pilih menu tom yam kung sahaja...
Hehehehehe ...ratah lauk semata2...


Udang dia???
Tak lah sebesar Secret Resepi punya..
Tapi rasa dah sebijik dah sama dah....



Lepas dinner...ibu + ayah damia pun gi lah round2...
Ader org karaoke...ader live band, ader yg berphotoshoot, ader yg main carom, ader yg gi gym...
Pendek kata macam2 lah boleh buat kat sini...
Kat atas tu tempat org tgk wayang...
Citer apa ntah masa ni....

p/s: Ader lagi last entry pasal Lotus ni....kata 3D2N..jadi haruslah berpart2 ceritanya...huhuhu
Post a Comment