Monday, June 28, 2010

Fitting

Jeng jeng jeng...
Fitting untuk apa pulak ni???
Adakah jadi pengapit pengantin, atau untuk photoshoot, atau untuk masuk pertandingan??
Nanti2 lah kita citer....tu pun kalau jadilah..
Tgk gambar dululah yer..
Oh yer..kualiti gambar kureng sikit..
Sebab amik curi2....takut taukey butik marah lak..


Huh..tgk lah pinggul ku yg besar gedebus itu..
Malu jer...harus berdiet berhempas pulas ni..
Tapi kalau berdiet pinggul leh kecik ke..
Nasib baik ader en hubby yg bagi sokongan moral utk berdiet..
Tapi weekends hari tu dah makan nasi lorr...huhuhu


Actually...dah banyak baju yg try..
Tapi selesa yg ini..
Walaupun sebenarnya hati ni tak nak pakai dress kebaya ni...
Lagi satu, rasa rimas sikit ngan tudung Ariani yg berbunga2 itu..
Adusss...macam mana ni??
Nak pilih yg ni atau yg lain...
Uols, ok tak baju ni...sila bagi komen seikhlas2 yg mungkin.



Lagi satu kan....cuba tgk kain yg meleret2 ni..
Aduss..kang ader yg terpelecok ni..
Dah lah high heel 5 inci weii..
Kalau terpelecok, malu nanti..


p/s: Pic ni diambil masa khamis petang lepas..
Post a Comment