Friday, June 11, 2010

Cute Baby with C.H.O.C.O.L.A.T.E

Gara2 nak masuk contest makan chocolate punya pasal..
Maka dipaksanya si anak2 makan chocolate ni oleh si ibunya..
Walaupun sebenarnya anak2 kecil ini tak pernah diberi chocolate oleh ibunya...
Melainkan kek chocolate dan air chocolate..

Si kakak makan chocolate dgn ayunya..
Manakala si adik makan dgn rakusnya...
Both sibling pun jakun semacam jer pabila leh makan chocolate ni..
Nasib baik ader contest ni kan...
Kalau tak der jangan harap lah nak merasa makan chocolate tu..
ekekekekek

Ok lah berbalik pada contest..
Gambar yang menjadi pilihan ialah..


Damia Aleesya bt Khairuddin
2 tahun 8 bulan


Damia Ayyunie bt Khairuddin
1 tahun 2 bulan



Nak tahu lebih lanjut???
Klik2 kat bawah


by



"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FUL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"


21 comments:

Adyshariz said...

comey nye kakak mamam coklet.. adik pulak..comey n comot..he..he...

Ummi Eisya said...

hihi..kena paksa pun cute gak..nak lagi si ayunie tu..memang nampak tul makan coklat..leh menang ni..nak join gak ni..

good luck damia..

momguess said...

gud luck dear
comei!!

*∽ IZAN ∽* said...

ahahahha.. comel pulak tengok budak2 ni makan comot-comot gituhh!!!

good luck yerr!!

p/s : anak dara ku memang suker makan benda maniss...! dah nak rosakk dah giginyer. aduihhhhh

[-suziey-] said...

huhu tula dorang pn kt susah nk masuk blog kita..adeii..ayu [pnya dh ok dh..dh ckp sifat..ekke:D

ok checked n approved..sgt cute laaa both damia..i likeee....thanks for joining ayu..gigih soh budak mkn coklat ek..hiks..

good luck to aleesya & ayyunie:)

ibu_Arifa said...

huhu..comelnyer 2-2 w/pun comot2 gitu..
good luck yer..

nak join jugak tp Dalila khusuk sgt sampai tak de satu pun pic yg tgk kamera..dia pun 1st time mkn coklat sbb contest Suziey ni jgk..

maszmadi said...

hikhikhik mantain cute gitu.. gudluck...

E.L.I.Z.A said...

tetiba sero nok join etep bilo tgk aleesya mkn coklat hehhehe...hmmm sero po ado lg coklat dlm peti heheh

p/s: doh la m0mmy pose, adusss terliur wehhhh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

adyshariz - ekekekek..aleesya memang hati2 sikit bab2 makan ni..tak leh comot..nanti mulalah sikit2 nak basuh tangan n tukar baju..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - ekekekek..leh menang ke?? kalau ader rezeki alhamdulilah...

thanks...eisya tak join???

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

iza - thanks..

ooo...anak2 ayu memang tak ajar makan chocolate n sweets...kalau bagi sweets tu nampak cam weird jer budak2 ni....nasib baik...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

momguess - thanks..comeii ko?? boleh mene dok ni??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - ayu rasa blog suziey yg sebenarnya tak cukup sifat lagi tu, baik buat pembedahan plastik cepat2...muahahahah

mau tak gigih...kena paksa ni...demi utk sokong kawan2 buat contest..

ok thanks...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ibu dalila - ekekekke...kejam kan kita ..paksa anak2 makan coklat semata2 nak join contest...heheheh..

oo tak pandang camera...kena snaps banyak kali lah ni..kot2 ader yg dia terpandang camera..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

masz - hehehe...thanks yer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

eliza - betul2..ayu pun hari ni masuk ko 5 hari doh ganti poso...masa snaps2 tadi ke...adolah hok lekat2 chocolate kat tangan ayu...sikit lagi nok jilat tangan...uishh kalo dok batal doh lah poso..

ok2..eiyman cepat join...riri raso dok leh mugo lebih doh 4 tahun...

firahadifa said...

1. gamba alesya tu... ya Allah geram nya... org tak minat coklat pon bleh jadi minat... mintak aunty sket dear... aunty pon suke tolet...


2. ayu , farrihin pon ade baju cam ayunnie la... tapi boboy nyer... ahahaha

Farra Dhelina said...

mak aiii..comt nya ayunnie kak..hihi tapi maintain comeyy..mesti blh menang jgk ni.. juri cnfrm pening nk plh kakak ke adik.. :)

gdluck yea!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fira -
1. ekekekeke...aleesya tak minat sgt tu..tapi kalau dah dipaksa oleh ibunya...kena buat2 minat ah coklat tu kan...aunty nak yer?? meh JB..

2.ah ah lah..ayu pun perasan ramai kids baju cam ni....ekekeke...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - insyallah..kalau ader rezeki tak kemana...

ekekekke...biar juri pening2 pilih pemenang....

Nana said...

hehe comot abes dah makan coklat kita lom amek gambo lg damia mkn coklat hahah wrong information da....