Wednesday, June 30, 2010

CUTEST BABY IN PURPLE by mama

Nasib baik ader contest in purple ni..
Kalau tak memang tak perasan pun..
Yg sebenarnya Aleesya + Ayyunie ni kekurangan baju in purple...
Baju yg Ayyunie pakai kat bawah ni pun baju Aleesya masa kecik sebenarnya..
Mana taknya...penuh ngan pink jer dalam almari tu..


Btw...semalam dah dapat reminder drp organizer contest ni..
Yg esok last day...
Huhuhuhu...niat dihati memang dah lama nak join contest ni..
Tapi disebabkan gambar in purple amatlah terhad...
Maka asyik terbantut jer nak join...


Ni tghari tadi baru shoot gambar2 in purple kat bawah ni...
So gambar yang menjadi pilihan hati ialah:


Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 tahun 8 bulan
D.O.B: 17/07/2007
Email: zamzarina99@yahoo.com



Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 1 tahun 3 bulan
D.O.B: 30/03/2009
Email: zamzarina99@yahoo.com

Jom join contest  Cutest Baby In Purple??? 
Anjuran Mama

Dan hadiah ditaja oleh MY-KIDSZONE,APPLE OF MOM'S EYE & JEMARI ART.
Banner Contest & Penaja
banner
headerblog-2-2
0
0 (1)

********************************************************************************
Selingan jap...
Alang2 dah snap...wajib ler upload kan...


Kusyuk main laptop ABC dia ni..


Hehehe..siap buat muka lagi...
Arahan sapa???
Sendiri faham lah yer..


Owhhh yg ni candid punya...


Sian Ayyunie...
Actually kami baru balik dari klinik ni..
Ayyunie sakit mata lah pulak..
Nampak bengkakkan mata dia...


Dah kebah demam, sakit mata lah pulak...huhuhu



Post a Comment