Wednesday, June 2, 2010

Lotus Desaru Water Theme Park


Tak nak citer panjang...
Tengok gambar jer lah yer..



Eliza n family...
Eh eh.....Aleesya enterframe lah pulak..



Kat bahagian air pancut dr bawah..



Kuang kuang kuang...
Hero takut air weiiii......



Both Aleesya + Ayunie lak memang pantang nampak air...




Coconut splash water..
Beware ok...
Pabila coconut gergasi tu penuh air..
Automatik coconut tu akan tumpahkan air..




Percaya atau tidak...
Saya seorg pompuan yg takut dgn slide..
Rasa cam jantung nak jatuh jer...
Aleesya + Ayyunie lagi berani tau...
Tapi yg ni ok sikit...
Siap boleh control kat atas slide tu nak berhenti atau tidak....ekekekekek




Eliza n family lagi...




Hohohohoho...
Splash water from the coconut...
Ayah damia n hubby eliza cakap...memang sakit kalau betul2 duduk bawah air yg jatuh tu...
Kesian eiymann n riri masa ni....kenapa?? Biarlah rahsia..
Tapi apa2 pun ayyunie + aleesya memang cool masa ni...
Ibu???? Tolong amik gambar jer lah...
Takut weiiii..




Keje ayah damia ni...
Sibuk nembak2 org ngan air.




Ni kitaorg pi cari port lain lak kat water theme park ni..




Ayah damia n hubby eliza lepas gian mandi kat swimming pool...
Kat sini lah weiii..sebelah gerhana bulan..sebelah cerah2...ekekekekek
Korang faham ke??




Kalau tak pakai swimwear tak boleh masuk pool ni...
So ibu duduk jer lah kat bahagian budak2 punya pool ni..




Good job Aleesya...dah banyak improvement masa selam..
Lebih lama dari biasa..
Aleesya ni kalau dalam air dialah juara..
Macam2 aksi yg dia nak tunjuk...
Ayyunie pun not bad..




Sweetkan family ni...
Masa otw nak balik bilik...




Disebabkan bilik kami jauh nun disana...
Dan kami pun malas nak berjalan..
So naik shuttle ni jer lah jawabnya...




Ade kisah disebalik kejadian ni...
Sebelum adegan ni...
Aleesya + eiymann kiss kiss..
Pas tu bila kitaorg suruh both of them buat balik...
Eiymann dah standby dah..
Aleesya pun dah hulur mulut dah..
Alih2 leh pulak Aleesya lari..
Heheehehe...jinak2 merpati rupanya Aleesya ni...




Comellnya...



p/s: Gambar kat atas ni guna Nikon coolpix jer...DSLR masing2 tak der bateri lorrr...


Post a Comment