Saturday, June 26, 2010

Cayang Ibu Giveaway



Contest : Cayang Ibu Giveaway



Gambar yang menjadi pilihan:


Nama anak: Damia Ayyunie Bt Khairuddin
D.0.B: 30/03/2009

Gambar ni diambil masa sambut Birthday ayah yg ke 30. Actually ni suprised party from ibu sendiri. Memang perancangan yg teliti harus dibuat semata2 utk menjayakan birthday party ni. Sampaikan rakan2 ayah terpaksa sembunyi dalam semak sebab terawal perjalanan daripada kami...hehehe...
Disebabkan kami sampai awal kat Restoran Seafood Kukup tu, so haruslah kami amik peluang bergambar2 dahulu utk kenang-kenangan...yang bestnya masa ni Ayyunie dah boleh jalan walaupun umur Ayyunie masa ni 11 bulan...kebetulan suasana dan view pun cantik...Haruslah kami merakamkan kenangan di sini...


Nama Anak: Damia Aleesya bt Khairuddin
D.O.B: 17/10/07 

Gambar ni pula diambil masa Aleesya n family 1st time datang ke Puteri Harbour ni. Actually ni tempat baru. Dan Puteri Harbour ni memang lah tersangat cantik view dia...ader boat2 berlabuh, ader band buat persembahan, dan yang paling penting ramai yang datang sini semata2 untuk bergambar.
Jadi kami juga takkan lepaskan peluang untuk bergambar juga...Ibu sangat suka gambar ni kerana ia nampak natural dan hidup...

Nak tag 5 org kawan join contest ni juga:
1. Alyyani
2. Emy story Sufi
3. Maya Simply Moi
4. Eja ibu dania
5. Mrs. Fiza

10 comments:

alyyani said...

hehehe.. tq ayu! akan dibelek folder picture :D

Nia said...

rasa gambar yang 1st tu nampak menarik tuh!!

good luck dear!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu sukanya tgk gmr ngan aleesya tu.. msti kompom mng ni! aleesya mmg tak pnh mengecewakan kalo bab bergambar.ekeke

Ummi Eisya said...

good luck

Farra Dhelina said...

gd luck kak u!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alyya - belek..belek...jangan tak belek..welcome

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nia - ayu pun suka gambar no 1 tu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fiza - alamak...tak leh cakap confirm..sebab dia cabutan bertuah tau...kalau ader rezeki adalah...

thanks..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - thanks..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - thanks..