Friday, June 11, 2010

My Family’s Sweetest Moment @sweetomoide Contest


Nama contest yang diberi ialah:



Nama : Khairuddin (ayah), ayu (ibu), Aleesya (kakak), Ayyunie (Baby)

Tarikh gambar diambil : Jan 2010

Peristiwa : Ni First time pergi ke Puteri Harbour, Nusajaya ni....Actually tempat ni baru lagi kat Johor. Tujuan nak pergi ialah semata2 nak tgk kapal2 berlabuh....sambil2 nak tgk apa yg bestnya kat sini...Mula2 sampai lagi dah terasa yg tempat ni memang sangat sesuai utk photoshoot..kerana suasana yg memang cool dan cantik...panorama di sekitar pula memang menghijau dan membiru..Alhamdulillah...masa weol shoot2 tu, sempat juga kami berphotoshoot dengan sunset. Gambar berempat kat atas tu memang sweet sgt2...seolah2 kami sedang bermain "hide n seek" bersama kamera kami..Aleesya + Ayyunie pun sgt sporting masa ni...Dan percayalah..setiap kali kami ke sesuatu destinasi yang indah, pasti kami tidak akan melepaskan peluang utk bergambar berempat kerana:


"I love my husband, kids n family"




"A picture is worth a thousand words"




Nak join contest ni click di SINI yer....


5 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ibu Damia,

thanks for joiningg.. waaaa.. sape snap gambar tuh..? ada orang snap ke tripod..? cam happening jekk.. memang mencabar nak amek gambar sefamily kalau gi jenjalann! he he

Anyway dah cek semuaa.. ok. Good luck to you ya!

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

izan - tima kasih sebab datang check...

tu guna tripod jer tu...hehehe..boleh ler walaupun tak perfect sgt..'

thanks...insyallah..kalau ader rezeki leh menang :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mama zharfan - thanks

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Ayu.. Tahniahh...!
Jangan lupa buat entry dan E-mail detail ya...!

Check it out!
http://sweetomoide.blogspot.com/2010/06/winner-of-my-familys-sweetest-moment.html

Keep in touch ya! Muaahhhh...!!