Monday, June 21, 2010

Menantu mithali vs Mertua sporting

Hari tu kan...
Sempat bawak MIL & FIL ibu pi photoshoot...
Sambil bawak budak2 main air...
Tapi gitu2 jer lah..tak lah beriya sgt nak gi photoshoot..
Al maklumlah, kata FIL ibu.."dah senja..tak yah lah beria2"..



Mertua tak beriya2...
Tapi menantu mithali ni pulak yg beria2 nak ajar posing...
Nasib baik ler Mertua sporting kan..
Ikut jer lah arahan ibu ni...
Menantu suruh sengih, sengih..
Menantu suruh tengok atas, tengok atas..
Menantu suruh tunjuk, tunjuk...ekekekek




Dan hasilnya???
Ni ler antara yg dapat capture..
Banyak lagi yg lain...
Nanti2 lah upload..
(selalunya nanti2 terus terkubur jer....ekekeke..sama kes cam photoshoot kat Lotus Desaru tu)


p/s: MONDAY!!!!! Banyak keje perlu disettlekan...fuhhh...

22 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

suweeeeeetttt w/p dah senja.. hehehe

alyyani said...

tu menantu suruh tunjuk langit gak ke? ayah damia ikut muka mak dia la kan? :)

firahadifa said...

romantik sgt la.... bole menang ni kalau masuk contest !

Farra Dhelina said...

hehe fil dgn mil kena dera bgambar yea! hihi

sgt sporting gitew!

E.L.I.Z.A said...

wowiee...sgt sporting hokey! i loikee this couple =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fiza - hehehe...MIL kak ayu muda lagi...belum senja..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alyya - ah ah menantu yg suruh tunjuk langit...ekekekeke.

memang adik beradik ayah damia yg no 1 - 6 semua ikut muka mak dia....yg no 7 & 8 jer lain sikit..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fira - ader yg lagi romantik...taPI sayang gambar tu nampak keras...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

eliza - hehehe...nasib baik sporting...kalau dok payoh gok nak amik...masing2 control etek..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - sekali sekala dera..nasib baik sporting...

Ummi Eisya said...

amboi..habis semua dia suruhnya posing..memang ratu posing la ko ni..sian mak mertua ko tu..nasib badan la mak cik ye dpt menantu macam ni..hihii

Gieyana said...

uitsss..gigih paksa MIL N FIL shooting yer...aperpon mmg cantik photo tue..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ni betul2 sporting ni...bukan takat anak je kena posing sampai PIL pun kena dera berposing gak ye..ekekeke

Nana said...

sporting abes la...hehe sweet jek..rasa mcm dah komen tp xingt lepas ke x komen tu heheh blog kita prob...huhu

[-suziey-] said...

hahhahahaa..nasib la makcik n pakcik yek..menantu mithali makcik pakcik ni mmg giler berphotoshoot..sbb dia ni mmg ratu posing.eekkekek:D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, sgt sporting la mertua camtu..
huhuhu, leh wat besfrend ghitew.. =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - aku tak kira...memang semua aku suruh [posing]..hahahaha..

nasib badan ler PIL aku..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

gie - thanks..hehehe,,kata suka posng..habis semua org disuruh posing.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haiza - yg penting diaorg sporting...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nana - thanks...memang ader satu komen jer ni pun...tak lepas lah tu tadi..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - nasib badan ler parents in law aku dapat menantu cam ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

leily - best friend?? hurmmm belum boleh lagi...tapi akan diusahakan...ekekekek