Tuesday, June 1, 2010

Shrek Forever After....macam kami berdua...

Citer holiday tu hold dulu yer....
Citer pasal weols tgk movie ni...
Ahad lepas, lepas maghrib ibu + ayah damia pi jusco cari barang2 dapur...
(sempat lagi tu....walhal sampai rumah dari desaru jam 4 ptg...pastu cepat2 tukar baju gi kenduri kawen lak)
Tapi sebelum tu singgah beli tiket wayang siap2...
Kami amik tayangan kul 10:45 malam...
(memang weols org first beli tiket utk tayangan tu...dapat couple seat lagi)
So sempatlah shopping bagai dan makan2 dulu kan...


Movie yg telah menarik perhatian kitaorg nak tgk kali ni ialah


SHREK FOREVER AFTER


Memang tak pernah ketinggalan pun tgk citer ni sejak dulu lagi..
Kalau tak sempat tgk movie, beli jer DVD..


Citer kali ni sgt touching....
Memang bestlah citernya walaupun sekadar animasi...
Nak tahu sinopsis???
Google lah sendiri yer..









Banyak2 watak..paling suka watak Fiona ni...
Kali ni watak dia lebih tegas...
Tapi dalam2 tegas tu tetap ader "taman"..ekekekekeke
Suara Fiona guna suara Cameron Diaz
Suka tgk Cameron Diaz ni dalam charlie angles..
Seksi dan ader style tersendiri..







Kalau sebelum2 ni suka watak kucing "Pussy" tu..
Kali ni bertukar arah pulak..
Suka Donkey ni...coz wataknya yg sgt mencuit hati..
Eddie Murphy guna suara dia utk donkey ni...




Kalau rasa nak kelainan, apa kata pi tgk movie ni...
Terhibur dan tidak boring..
Tapi tu lah kan..lain org lain citarasanya...








p/s: tak sabar giler nak tgk citer


LAGENDA BUDAK SETAN

Post a Comment