Friday, June 4, 2010

OMG....jom sama2 nangis...masih tergiang2 dalam kepala citer ni...




Sedih kan..sedihkan..huhuhu...nak menangis lagi ni rasanya...

Nak tahu sikit2 pasal citer ni???
Klik sini
Lebih2 tak leh...better tgk sendiri...

20 comments:

petisuara said...

hihi..rase nk tgk lagi skali tahu!!!!!!!!

Asmi Asmidar said...

niy yg semakin teruja nak tengok citer niy....

heish...xsbar tul

Unknown said...

cissss....ini sudah bikin panas ayuuuuuuu...kejam tau...hati sgt meronta mau tgk.....jelesssssss ramai dh serbu n review..tp review sket2..xpueh ati nih...LBS..tungggguuuuuuu aku dtg..hiks..over:p

e.l.i.z.@ said...

hurmmm baru tingat, ni mesti part ayu bertukar jd katerina ekkk? hop ayu rs spoil tu...

Unknown said...

petisuara - akak pun sama ...rasa nak tgk sekali lagi...huhuhu

Unknown said...

xkenalmakaxchenta - sajer buat panas punggung kan...cepat2 pi tgk..

Unknown said...

suziey - panassssss..panasssss...panasssss...

ekekekek....kena review sikit2 jer..mana leh semua...better tgk sendiri...cepat2 pi tgk...

Unknown said...

eliza - no komen...no komen....kena tgk sendiri...

e.l.i.z.@ said...

jolo doh niiii...mugo baca dlm novel, kita leh imagine suka hati muka ayu tu wpun lepas wat operation..tp bila tgk filem, meme sgt spoil la kalu tukar pelakon lain,nok² kita meme minat lisa hehehe

ibu_Arifa said...

huhuhu..nak p tengok citer nih.. ada sape free nak minta tolong jagakan Dalila tak?

Anonymous said...

hehehe dahsyat tol penangan LBS nih
setuju dengan statement tu nk tau lebih better g tgk sendiri kan hahaha

Haiza said...

sangat giler ngan citer ni...skang ni tgh duk feeling2 sambil layan lagu tema filem ni :)

maya amir said...

dah gi tgk eh citer ni.. aramak..saya tak suke farid kamil tu..hehehe

Nia said...

sebab sedih la tak sanggup nak tengok cerita tu...huhu

Unknown said...

eliza - mana tak spoil...dah sah2 kita ni peminat lisa..sekali tukar ngan pelakon yg tak berapa femes...huhuhu

Unknown said...

ibu arifa - bawak jer dalila tu ...tgk midnite...confirm dia tido kan...

Unknown said...

nana - mana leh bagi lebih2 kan...

Unknown said...

haiza - lagu "bila cinta" tu memang berhantu ah...asyik teringat2 jer lagu tu..

Unknown said...

maya - alamak...ayu lak memang suka farid...

Unknown said...

nia - ni namanya jiwang leleh ni...ekekeke