Thursday, December 24, 2009

::Hasil tembakan DSLR::


Ni lah hasil tembakan petang semalam...balik jer terus adakan sesi tembak menembak (dah berani pakai istilah " tembak" yer)...pas dalam rumah, luar rumah,pas luar rumah keluar lagi kat jalan tu, pas tu masuk rumah...hehehe..jakun betul.....

So nilah hasilnya...don't expect too much for the 4 hours newbie yg baru dapat DSLR yer....banyak lagi kena explore...

Yang bestnya aleesya memang sporting habis...bila kita dah tak tembak dia tu siap cakap " ayah, some more sing (posing)"....dan yg paling bagus sekali dia langsung tak pegang DSLR tu, kalau guna nikon coolpix tu, sikit2 dia nak pegang nak amik gambar kita, sikit2 nak pegang nak tgk gambar dia....good girl...
(ayyunie tak dapat tembak banyak coz sibuk mandi, makan dan tidur)




 

 

 


 

 

 

 

 

Post a Comment