Wednesday, December 16, 2009

::Photoshoot with the fruity pop @ KFC::


Ahad pagi2 lagi dah gi Jusco coz nak cari present for weeding kawan ayah..
Jusco pun still tak buka lagi masa weols sampai...
Terpaksalah tunggu dalam keta 10 minit...

Sambil2 cari hadiah tu tiba2 ayah leh terberhenti kat booth camera ni..
Niat saja2 jer tanya tentang camera semi pro...
Sekali salesgirls tu suggest better amik DSLR..
Hehehe....mmmmm...survey2 jer..

Dalam kul 11 gitu, bawak aleesya + ayyunie makan siap2
Coz nanti nak tinggalkan mereka berdua kat rumah..
Makan kat KFC jer...
Tapi tiba2 ternampak lollipop, whirly pop ngan fruity pop kat kedai majalah depan tu...
Tu yg beli satu fruity pop sambil posing2 ngan buat photoshoot tu..
(kalau dah suka bergambar tu, kat KFC pun leh buat photoshoot, nasib org tak ramai...kalau tak segan ooooo)

Jom layan gambar puteri tercinta 2 org ni...


Aleesya and fruity pop

 
tu posing jer tu...bukan makan betul2 pun...tapi sempatlah ayyunie jilat..



mmmm...

 
apalah agak ni yer..kata ayyunie..


 
"ibu, leh bukak tak??"

 
Pandangan ayunie kepada ibu apabila ibu kata
"no..no...no..."

 
Tapi Aleesya telah berjaya memujuk ayahnya membuka pembalut itu


Dan daku terus menjilatnya....

 
Wowwww..so sweet lorrrr...

 
Sukanya hati apabila dapat merasakannya...

 
" baby..baby...baby nak???"

 
"don't want lah kakak"

Dah habis makan2 kat KFC, cepat2 balik coz ibu dan ayah nak attend kenduri kawen kat mersing lak...
 ---
 ---
 ----
 -------
Perkembangan  terbaru Ayyunie...

Dah sibuk nak memapah dari satu perbot ke satu perabot...kalau kita pegang dia siap marah tu....


Suka lah tu dapat memapah ngan explore sendiri....kita takut jatuh jer...

 l
Masa ni tgh umpan dia ngan something atas meja...bersungguh2 nak amik benda tu...

p/s: 1st time ni ikat tocang 2 ayyunie....ingat ke tak leh tocang 2 lagi...


p/s: Ayunie dah naik 2 batang gigi


p/s: Dah mula perkenalkan makanan semi solid..

updated: rambut aleesya yg kat depan tu baru potong minggu lepa, potong sendiri jer tu, sambil2 dia tgk tv,ibu pun apa lagi, amik gunting terus zassssssss......tu yg senget benget tu...dah tak tahan asyik tgk aleesya selak rambut dia  sambil buat gaya kening naik atas..konon2nya serabut sangat lah tu....



Post a Comment