Friday, December 11, 2009

::KUCHING - DAY 1 - PART 1::

Cerita lama...
Tapi banyak kenangan manis...
Sebab2 tak upload dari dulu????
Memory Card rosak...
So...jenuh cari balik pics masa weols satu family gi Kuching semingu sebelum raya lepas...
Tujuan holiday???
Sempena Anniversary yg ke 5
Disamping boleh mengimbau kembali kenangan masa ibu bersekolah dan menetap di kuching selama 4 tahun..

Tak nak cakap banyak....jom layan pics..

@ Airport Senai

 
Sukanya Aleesya leh gi holiday

 
Ayyunie pun apa kurangnya..
Masa ni Ayyunie 5 bulan++

 
Like father like daughter
tunggu makanan order sampai

 
Ibu dan ayyunie..
Makan kat Marrybrown

 
Aleesya + Ayyunie

 
Menunggu di boarding pass

 
Hurray.....aeroplane dah sampai...

 
Good gilr lah Ayyunie....naik jer aeroplane. terus zzz...
(tiba2 lak bulat muka ayyunie masa ni)

 
Aleesya pun good girl....duduk diam jer...
Tak buat peel langsung....
Last2 tertidur jugak masa middle of the journey

 
Alhamdulillah....
Akhirnya kami sampai di Kuching International Airport

 
Ayyunie pun segar bugar jer bangun dari tidur..

 
Mencari perkhidmatan taxi ke hotel

 
Towards to the room....and suprised the room was so comfortable to us...
Siap minta 2 baby cot lagi ....

p/s: Banyak gak buat photoshoot candid atas katil yg empuk tu....tapi semuanya hanya ader dalam memori sahaja tanpa dapat melihat gambar2nya.....

p/s: Nanti sambung part 2 yer...gambar2 part 2 ader dalam laptop ayah damia lah pulak...


Post a Comment