Sunday, December 6, 2009

::PENCARIAN MODEL BERKELUARGA::





Wowwww Weeeee
 Contest yg sgt menarik.. .
 Thank to n@m@n.coz organised this contest


Kali ni contest yg melibatkan satu family...
dan melibatkan photoshoot...
(haruslah kan coz family damia ni suka berphotoshoot)
Syokknya....


Gambar yg dipertaruhkan untuk contest ini adalah:


 


 Gambar kat atas ni memang photoshoot....tapi photoshoot sendirilah...konon2nya...
Memang selalu berphotoshoot konon2nya ni coz weols satu family suka bergambar...
Lagi2 lah kalau pergi holiday atau terjumpa tmpt yg menarik untuk dijadikan lokasi photoshoot...
Kalau pergi mana2, mesti otak yang tak berapa seni ni asyik dok kata kat hubby
"wahhh..kalau photoshoot sini ni, cantik gak"
Sampaikan hubby pun tegur
"uishh..uishhh.uishhh..kat sini pun boleh fikir photoshoot lagi"
(hehehe...padahal suka coz my hubby sekarang pun dah boleh tahan amik gambar yg mengancam...kalo time amik gambar weols satu family, mesti mcm2 stunt dibuat olehnya semata2 gambar yg diambil boleh diabadikan jadi kenangan)
Kat rumah tak yah cakap ah...pendek kata 2 bulan sekali mesti bertukar gambar2 dalam frame tu...
Sapa yg pernah pergi rumah, tahulah kat dinding penuh ngan gambar ajer
(tapi masih dala deco yg tersusun yer)
Ni semua gara2 minat bergambar...

 So untuk penganjur...
Andai kata family kami mendapat tempat kemenangan
Ia diumpakan pucuk dicita, ulam mendatang
Walaupun hakikatnya kami tahu peluang untuk menang tu adalah nipis


Kepada yg lain...kalau rasa nak join
klik banner kat atas tu yer..





 Regards from us:
 
ibu, ayah, damia aleesya & damia ayyunie
pic was taken at A Famosa Resort









Post a Comment