Wednesday, December 16, 2009

::Wedding @ Mersing::


Balik daripada KFC, terus hantar aleesya + ayyunie balik..
Kena tinggal coz kesian nak bawak diaorg...
Jalan ke Mersing dah lah beralun, bengkang-bengkok lak tu, tambah jauh..
So better tinggal jer lah ngan bibik...

Gerak 1:45pm
Jam 3:15pm sampai..
Nasib masa kitaorg sampai tu tetamu dah tak ramai,
So...bolehlah terus jamu selera..

Btw ni wedding kawan ayah masa KMK dan housemate kat UTM dulu..
kiranya kamceng lah jugak...
Namanya Jumali.....wife dia org melaka...

SELAMAT PENGANTIN BARU JUMALI & WIFE


candid from ayah damia...

 
tema biru

 
us

 
 selamat pengantin baru...


p/s: nanti 25/12 ni ader family day + reunion dengan geng2 kamceng ayah kat kuantan...
dalam ramai2 kawan ayah damia tu ader 2 org yg baru kawen ...termasuklah pasangan ni...

so, we will celebrate and dera diaorg ni kat sana...
yeeehaaaa...holiday lagi...


Post a Comment