Tuesday, December 22, 2009

::Wedding @ Rumah Alumni UTM

Ahad jam 2 ptg
Attended wedding kat Rumah Alumni, UTM...
Actually tak kenal sgt pun pasangan pengantin tu..
Tapi disebabkan yg invited tu ader lah lecturer ayah damia + parents kepada 2 of our students
Dan lebih2 lagi bayangkan anak dia yg mula2 dulu tuisyen darjah 6,
dan sekarang dah lepas SPM pun baru2 ni
(almost 6 years)
Tambahan pula adik dia pun tuisyen jugak...
So haruslah attended wedding ni kan..

Dan yg bestnya...
Walaupun ayah pengantin lecturer,
Tapi dia tak meninggi dan mendabik dada dengan kita..
Padahal sapalah kami ni jika dibandingkan tittle P.M dan Dr yg ader..
Thanks PM Dr. Abd Latiff coz mempercayai kami dalam mendidik anak2mu...

Jom tgk pics sekitar majlis..


Nasi Beriani..
(hehehe...kat Johor ni tak kira lah buat wedding kat rumah ke, dewan ke, hotel ke, nasi beriani mesti ader)
Ader lagi some kuih muih dan buah-buahan


 

So swet decoration dalam dewan tu
Geram2 jer nak gi posing kat bunga berjambak2 tu
Tapi haruslah jaga profesionalisme kan...
Coz kebanyakan yang hadir terdiri drp golongan profesional dan kakitangan UTM
(Ramai gak jumpa lecturer2 kat fakulti  + senior2 fakulti kitaorg)



 
Sibuk betul pengantin..tak habis2 org nak bergambar dengan pengantin..
Berbaloi2 sewa pelamin ayah kata..
Tak macam kita dulu sewa pelamin mahal2, duduk kejap jer..

 
Sebelum balik bergambar dulu dgn pengantin..
Dan yg paling suka ialah tema Pink + White ttu...
Sejuk jer mata memandang..

SELAMAT BERHIJRAH KE STATUS BARU
IZZA + AMMAR


p/s: yg  bestnya setiap kali kalau ibu ayah damia buat functions kat rumah ngan office, P.M Dr. abd Latiff ni mesti datang.....first event yg dia attended ialah masa majlis resepsi kat johor tahun 2004....

Post a Comment