Monday, December 14, 2009

::Rezeki Aleesya - The Winner::



Alhamdulillah...
Kali ni rezeki Aleesya lagi...
Sebagai winner dalam
::Baby with Car Contest::
Terima kasih kepada juri2 kerana memilih Aleesya sebagai winner

Tahniah juga untuk pemenang2 yang lain...
Nak tahu pemenang2 yang lain??

p/s: Psssssttttt.......Hubby tanya??? menang dapat hadiah apa? kalau dapat accesories keta macam Gab adjustable (sekarang guna Tanabe lowered spring), Sport Rim 20'' (sekarang dah guna 18"), leather seat atau engine turbo (yg sekarang punya pun dah full exhausted modified, ) pun best jugak....ekekekek...gurau jer yer tuan/puan penganjur dan tuan juri.....bersyukur dengan apa yg ader.....alhamdulillah...






Post a Comment