Saturday, December 5, 2009

:CONTETS COPY PASTE::


Contest yg paling senang nak join...tak yah susah2 pk apa2...cuma copy paste jer..

The way to join this contest

Yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu pihak penganjur yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...

Bila expirednya??


contest ini akan bermula dari 30 Nov(12.01am) ~ 6 Dec 2009 (11.59pm)

Pakai random.org untuk pilih pemenangnye...

Hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)
* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...



Post a Comment