Thursday, December 31, 2009

::Duta Sand Beach Resort - Day 2 - Part 1::

Kesinambungan kisah day 1..
Terpaksa ader part 1 kerana banyak sgt xtvt nya...

 -
 -
Jom layan gambar....



Ni tempat yg weols buat BBQ semalam...



Pagi2 bangun awal coz konon2nya nak ambil gambar sunshine
Around kul 7:15 AM dah gi pantai....


 Ayyunie is waving

 
 the "peace" sign from aleesya

 
 the sibling

 
 the memory

 
 tgh syok2 amik gambar, leh pulak ayyunie tertidur atas pangkuan ayahnya...
agaknya lena diulit angin di pagi hari kot...

 
 dah nampak matahari terbit, tapi view yg banyak sampah tu kacau lah..

 
 1 more time ......yes....the sunshine had seemingly
(tapi x nampak sgt kan)
-
-
-
Dah siap amik gambar, kita breakfast dulu

 
 the view at the cafe
cafe ni penuh ngan group weols jer....actually ader lagi satu group buat family day gak, tak pasti dari mana, tapi may be they all tak amik package breakfast kot...

 
 Ayyunie makan apa tu?



The cheeky face of Aleesya
-
-
Dah siap makan, sesi photoshoot bersama group lak b4 start our xtvies



 Dengan pasangan masing2

 
 ibuayahdamia

 
T.H.E   R.E.U.N.I.O.N

 
 Husbands photo session
(yg pakai cap tu sorang jer tak kawen lagi yer, opppppsss...ayah damia not availbale yer)

 
 Wifey photo session
choreographed by: ibu damia

 
 kiddies photo session
(sorang lagi tak masuk dalam gambar, umur 4 years, yg kat atas ni semua sebaya, lahir tahun 2007 & 2009)
-
-
OTW nak ke pantai untuk buat xtvt tu, sempat lagi snaps gambar...

 
 bersama payung strawberies

 
 Ayunie cam tak selesa



 pandainya Alesya payungkan Ayyunie
-
-

Untuk hari ke-2 ni, banyak gak xtvt yang dilakukan, al maklumlah masa agak panjang..
AND we were so happy and have fun....memang best gilerr lah...semuanya sporting.....

 
 candid from ibu damia

 
 xtvt "kepit belon cam king kong"

 
 main apa ntah masa ni dah lupa...

 
 muka2 yg comot akibat rakus mencari gula2 dan duit syiling dalam tepung

 
And of coz ibuayahdamia pun happy juga... 
 -
-
-
p/s: tak banyak dapat snap gambar masa xtvt dijalankan coz sapa nak snaps gambar??? semuanya main sekaligus...dulu2 leh jer suruh bibik amikkan, sekarang??? pandai lak dia nak guna DSLR tu....tak pe2...next time standby nikon coolpix tu...

p/s: lepas xtvt, gi teluk cempedak semata2 photoshoot.....tungguuuuu....

p/s: salah satu azam baru ayahdamia, kurangkan holiday..ekekekekeke....nak terkucil rasanya dengar statement ayah tu......tungguu dan lihattt je lah nanti....




Post a Comment