Friday, December 18, 2009

::Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng Contest::

TERLEBIH DAHULU NAK UCAPKAN SALAM MAAL HIJRAH

Org lain cuti public holiday...

Tapi ibu tetap kena dtg office coz ader sesi interview

Setelah 3 hari masuk iklan jawatan kosong dalam Harian Metro,

So hari ni berhempas pulas menanyakan soalan yg kaw2 untuk yg dtg interview

Sambil2 tungu diorg isi form, sempat lagi nak join contest

 


Kali ni nak join contest yg dianjurkan oleh Ryn

Macam biasalah kalau namanya pun Contest, mesti ader syarat2nya kan...

So, kalau nak tahu syarat2nya...


Walaupun puan penganjur membenarkan peserta upload seberapa banyak gambar yg boleh

Tapi ibu upload sekeping gambar jer...

Bagi memudahkan penilaian

So juri2 dah tak yah pening2 kepala nak pilih gambar mana yg terbaik

Gambar yg dipilih ialah:



Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 tahun 2 bulan

Gambar ni diambil masa Raya Aidiladha baru2 ni di A Famosa Resort...Cam mana Aleesya leh main2 ngan stereng ni yer??? Sebenarnya masa ni ayah damia sedang ke lobby hotel untuk membuat urusan check in, memandangkan hari yg kami pergi tu aderlah peak season, maka urusan tersebut memakan masa hampir setengah jam...tu yg agaknya Aleesya boring tunggu ayah sampai leh main2 stereng ni....

Walaupun Aleesya main stereng, tapi ibu still pantau keselamatan kerana takut tiba2 Aleesya terpijak handbreak atau tersentap gear...kang tak pasal2 lak kereta tu bergerak sendiri...walaubagaimanapun, ibu percaya Aleesya takkan buat benda2 cam tu coz Aleesya ni cermat sikit orgnya.....dia takan berani main benda2 yg tak biasa dia main...stereng tu pun dia pegang jer....tak berani de dia nak pusing2 kuat2....


Post a Comment