Thursday, December 9, 2010

Trudy & Teddy

Pernah dengar brand "TRUDY & TEDDY"??
Ibu tau brand ni pun sebab dapat email..

TRUDY & TEDDY ni lebih kepada pakaian "Classic European Style"..kira macam pakaian dulu2 kot..

"What better expression of a mother’s love for her baby than the classic European style of Trudy & Teddy. The brand offers modern and refined yet timeless apparels for newborn up to 4 years."

Ni antara contoh pakaian yg ala2 European Syle tu..ibu pilih girls punya items yer...


Details HERE

Di JB ni tak banyak pun outlet "TRUDY & TEDDY ni"
Mula2 ibu tanya pihak Trudy & Teddy  via email kat mana ader jual brand ni kalau kat JB..
Rupa2nya ade kat Jusco Tebrau jer..

Keesokannya (ahad, 5/12) terus ibu gi Jusco Tebrau cari baju brand ni..
Gigih cari baju brand ni sebab nak masuk contest sebenanrnya...hehe
Ni first time nak join contest via online submition..

Sampai2 sana....wallla...boleh tahan gak harga baju2 ni...heheh..berkira tul...
Dress yg macam model2 kat atas pakai tu semua RANGE RM89 - RM139
Last2 rembat baju yg aleesya pakai kat bawah ni...yg ni jer affordable....hehe..kedekut sebenarnya...

* Gambar2 kat bawah ni hasil photoshoot masa awal muharam hari tu..gigih balik keje kul 5 petang, tukar baju then terus bawak gi playground snap2...hehe"*






Sekadar memilih 4 keping sahaja...so cam mana ok tak aleesya posing...

Dah balik tu terus cari dalam http://trudynteddy.com/index.html...sebab rasanya tak der pulak gambar baju yg aleesya pakai tu..rupa2nya tu ader lah new stock punya..utk Dec punya stock...dan jumpalah gambar yg model trudy & teddy pakai baju yg sama ngan aleesya tu..



Kalau sapa2 nak cuba contest Trudy & Teddy tu...

p/s: Semalam beli majalah parenthood ...yg ader gambar balqish menang ....pun ader iklan pasal TRUDY & TEDDY ni gak..




Post a Comment