Wednesday, December 29, 2010

Entry panas: PAYUDARA!!! setuju atau tidak???


Maaf!!! Entry ini mungkin menganggu sensitiviti anda..
Kalau rasa tak berminat nak baca, sila klik X yer..
Awas!!! Entry ini tidak sesuai dibaca oleh pembaca bawah 21 tahun..


Betul ke pandangan pertama lelaki terhadap kaum wanita ialah PAYUDARA??
Kaum2 pompuan cam mana??? Korang setuju tak??
Kaum lelaki tak yah tanya lah kan...sebab confirm SETUJU!!!!!!!
Haritu ader singgah kat blog carl samsuddin ni..
Dia ader buat entry pasal 

Payudara: Pandangan Pertama Kaum Lelaki


Breastfeeding_print_icecream

Antara petikan dalam blog carl ialah:

Apabila ditanya kepada lelaki-lelaki di luar sana "Apakah pandangan pertama korang terhadap kaum wanita". Hampir kesemua lelaki akan menjawan 'payudara'. Mereka sedar bahawa payudara merupakan daya tarikan bagi seseorang wanita. Kajian pernah dibuat di University of Wellington, 47% dari kaum lelaki akan tertumpu ke bahagia payudara terlebih dahulu sebelum pandangan dialihkan ke bahagian muka. Pandangan ke arah payudara ini juga lebih lama berbanding pandangan ke bahagian-bahagiam lain wanita.

So cam mana??? Korang setuju atau tidak???


Agak2 korang??? Kalau lelaki tengok gambar2 kat bawah ni..
Diaorg lagi suka tengok atau jijik nak tengok???

\
Betul ke tiruan ni weiiii....tak sanggup nak tgk dah ni..
Gambar amik kat SINI



MODE: End Of Year Holiday!!! From 29/12 - 02/01...
Tapi tetap kena bagi komitment:
29/12 - Meeting staff & 2nd Interview for New Staff
30/12 - Jadi model tak bertauliah utk kelas fotografi Khai Mohd
31/12 - 2/1  - Hoooray...Cuti2....






Post a Comment