Tuesday, December 14, 2010

Menjawab persoalan pasal gambar dukung-dukung tu


Mula2 nak ucapkan tima kasih pada kamu, kamu dan kamu semua yg memuji hasil tangan ayah damia buat header dan banner tu....hehe...ibu pun tak tau bila dia buat semalam...alih2 panggil ibu tengok hasil kejenya...btw boleh lah kan..budak baru belajar...dari masa ke semasa memang akan sentiasa updated gambar2 kat banner & header tu....

Ni nak jawab pertanyaan beberapa rakan ni...antaranya..




Blogger LyNn HaMzAh said...




so sweet...nanti upload lagi yer...
December 13, 2010 11:44 AM

p/s: Insyallah....nanti ayu upload lagi...kena tunggu CD full dari photoG dulu...




Blogger ~~@lyci@~~ said...




huhu, xdpt nk jumpe ayu & cat kat Kluang kan.. ps kat mana ni?? alycia stay kat Anika Inn.. tp hari Ahad tu pukul 11.00 dah gerak g rumah staff hubby kawin..
December 13, 2010 12:01 PM


p/s: Tu lah...no phone dah ader kan...ader gak cakap2 ngan cat  nak jumpa alicia....tapi cat cakap alicia gi kenduri kawen..tu yg tak jadi nak call dan sms tu..huhu..amik gambar kat dataran tasik kluang



Blogger CatlinaFly said...




ada satu benda kita semua lupe dlm dok amik gmbr tu...takdok gambar sama!huaaa! :)
December 13, 2010 12:15 PM

p/s: HUAAAAAA...itulah masalah  kalau jadi PhotoG....mesti selalu termiss nak amik gambar sama2 ngan clients...hehe..next time repeat...ayu photoshoot gambar cat n family lak..hehe



 ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...




gambo yang cun n meletop hye teringin nak di snap2 sebegini mesti cantik hasilnya kan
December 13, 2010 12:38 PM

p/s: Pro meet pro....ekekeke..pro ke kami??? btw komitmen photoG ngan models kenalah  sama bagus...baru dapat hasil mantopppp..hehe




Blogger e.l.i.z.@ said...




wow biru nyo langit!! meme biru betul ko ni ekekke

gambar kami ni suko amik shot dari bawoh dih..napok tinggi tu 1 hal, kaki akan jadi lebar

overall, i loikeee

p/s: meme biru langit masa tu..sebab ayu pun ader snap2 gambar belakang tabir ..tapi ngan kit lens jah...napok biru langit tu jugok..cuma tak sebiru hok gambar photoshoot lah...hehe
ah ah...banyak shot dari bawah...lagipun photoG guna wide lens...so memang hasil gambar akan jadi cam tu...langit napok lebih biru + kaki jadi lebar...haha
Thanks friend..




Blogger Mama Zharfan said...




sgt comel--jeles tau me tgk aksi dukung2 tu...me yilek
December 13, 2010 2:06 PM

p/s: Mama zharfan, tak pe..sekarang yilek....nanti ader lah tu gambar2 cam ni..haha..lagipun you selalu dah photoshoot...i firt time ni photoshoot family..





Blogger [-suziey-] said...




weeee bestnye berphotoshoot..asyik photoshoot org je kan..now photoshoot utk diri sdiri..main dukung2 lagi..seb bek masih larat..hahahaha
December 13, 2010 2:08 PM

p/s: Hahahaha...betul2 rasa sangat heaven bila org photoshoot kita...selalu kita dera org,....ni org dera kita lak..ekeke..btw berat atau tak...tu kena tanya ayah damia...tapi rasanya memang berat kot..sebab kalau tak kami nak main timang2 pasangan masing2....hehe




Blogger amyeryn said...




kemain posing...cun2..nasibaik larat angkat lg:-p brp kali cut tu...heheheeh
December 13, 2010 9:46 PM

p/s: Soalan  feveret ni....berkobar-kobar nak jawab..
HANYA SEKALI ACTION SAHAJA..SEKALI ACTION SAHAJA YER....tak der cut-cut..
kata ratu posing...ekekeke..
Btw PHOTOG kenalah continues masa amik gambar  dukung2 tu kan...rasanya aksi tulah paling senang sekali nak buat..dari aksi2 lain..hehe

1 lagi photo utk bagi korang sentap....ekekek
Jangan jeless haaaah..

Candid is the best...






Post a Comment