Friday, December 3, 2010

Agak-agak penganjur contest marah tak??

Sebelum citer lebih lanjut...
Baca dulu yg ni...hehe..


Last 2 week kot...bawak family ibu gi makan KFC kat Setia Tropika
Apesal jauh sangat makan KFC tu??? Yg dekat2 kan ader..
Suka sebab kat situ ader playground yg kita boleh makan betul2 depan playround tu..


Tapi tujuan utama adalah untuk menghabiskan voucher2 yg ader ni sebelum expired date..
Tu pun ader lagi tak habis2...


Masa snap ni kebetulan pulak tak ramai budak..
Sepatutnya memang ramai.
Suka bawak aleesya + ayyunie makan2 kat tempat ader playground cam ni..
Ibu + ayah damia nak makan2 pun senang...hehe


Nampak tu?? Main2 kejap, datang makan...maian2 kejap datang makan..
So secara tak langsung playground ni boleh mendatangkan selera anak2 makan kan..
Hehehe...pandai2 lak buat andaian sendiri..

OK...KITA REWIND CITER PULAK...


Nampak tak baju ayyunie pakai tu??
Actually baju tu aderlah hadiah contest..
Anjuran MAMA3H
Tapi masalahnya disini ialah hadiah tu utk aleesya...
Bukan hadiah ayyunie...
Aleesya dapat hadiah tu sempena


Nak dijadikan citer..
Masa Aleesya nak pakai baju tu..
Huhuhu...tersingkat lah pulak sikit..
Pastu try pakai kat Ayyunie...dan dan tu gak sedang elok..
So conclusionnya, baju tu bagi kat ayyunie jer lah..


Sorry erkk kak dina a.k.a MAMA3H..
Terpaksa sumbangkan baju tu kat Ayyunie...hehe
Harap penganjur contest tak marah lah kan....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAPI ADER LAGI SATU HADIAH BEST..
YG MANA HADIAH NI DAH LAMA GILER WEIIII IBU DAPAT ..
MASA IBU JOIN CONTEST

"MAMA_AQISH GIVEAWAY@ MY CUTE LIL PRINCE & PRINCESS"

(Kalau tak silap ibu join contest ni bulan 8 tahun lepas)


Pastu rezeki aleesya...Aleesya dapat first winner...
Alhamdulillah..masa tu baru jer berkecimpung join contest2 ni..
Dapat lah hadiah baju kat atas tu dari anje...

Masalahnya...masa dapat hadiah baju kat atas tu...
Baju tu besar ngan aleesya..bukan besar sikit..tapi memang besar banyak..
Pastu dok peram2 dalam wardrobe tu...
Kadang2 amik jugak baju tu utk test2 kat aleesya..
Aishhh besar lagi...

Pastu baru2 ni nak cuba2 pakai kat aleesya..
Aikkk?? dah singkat pulak dah..
Boleh jer nak pakai...tapi takut pakai kejap..terus lagi singkat..
So conclusionya..hadiah baju kat atas tu memang tak pernah pakai sekali pun..
Tag pun ader lagi tu hah....bekas lipatan pun tak pernah iron lagi...
Huhuhuhu...agak2 penganjur contest a.k.a anje marah tak...
Berzaman tu baju dok bertapa dalam wardrobe....

p/s: Tu pun ader lagi sebilangan hadiah2 contest tak diguna...kalau hadiah2 cam beg, stationary, books, set lunch, dan hadiah2 kecik yg lain tu..memang tersimpan rapi dalam kotak..
Kalau hadiah2 macam bear2 tu, memang buat perhiasan dalam bilik aleesya + ayyunie..
Kalau dapat gaun2 + baju2 yg cantik tu, memang simpan wat raya...Raya tahun ni pun banyak dari hasil menang contest...tapi kalau baju2 biasa/ santai...memang pakai terus..

p/s: Uols cam mana??? Ader tak hadiah2 contest yg uols tak guna pun lagi...espcially hadiah baju2??

Post a Comment