Thursday, December 9, 2010

Benci ahhh macam ni...tolong jangan singgah kat blog saya lagi boleh tak??


Benci benci benci
Benci benci benci
Benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I hate you..
I hate youuuuuuuuuuuuuuuu
Bu xi huan
Bu xi huannnnnnnnnnnnnnnnnnn

Benci betul dengan iklan2 yg ntah apa2 kat shoutbox ibu tu...
Hari2 ader jer updated pasal iklan2 yg tak suka tu..
Kawan2 tolong lah macam mana nak elakkan iklan yg ntah apa2 kat shoubox ibu tu..
Tengok blog org lain tak der pun iklan2 merepek ni...
Haishhhh..cam mana nak buat ni??


Kalau nak tau berapa banyak iklan ni kat shotbox...
Sila rajin2 ke shoutbox tu, then scroll ke bawah..
Tension tau tgk...


Cam mana nak buat erk???


Post a Comment