Thursday, December 9, 2010

Benci ahhh macam ni...tolong jangan singgah kat blog saya lagi boleh tak??


Benci benci benci
Benci benci benci
Benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I hate you..
I hate youuuuuuuuuuuuuuuu
Bu xi huan
Bu xi huannnnnnnnnnnnnnnnnnn

Benci betul dengan iklan2 yg ntah apa2 kat shoutbox ibu tu...
Hari2 ader jer updated pasal iklan2 yg tak suka tu..
Kawan2 tolong lah macam mana nak elakkan iklan yg ntah apa2 kat shoubox ibu tu..
Tengok blog org lain tak der pun iklan2 merepek ni...
Haishhhh..cam mana nak buat ni??


Kalau nak tau berapa banyak iklan ni kat shotbox...
Sila rajin2 ke shoutbox tu, then scroll ke bawah..
Tension tau tgk...


Cam mana nak buat erk???


15 comments:

Miza Yusof said...

miza pun tak suka jugak. paling tak suka bila gunakan link youthsay nak kita tekan link dorang tu. lagi satu link klik wang ke apa ntah. rimas!

menyemakkan shout box je. hmm

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samalah ayu kita pun tak suka gak nyebuk je tu yang kengkadang rasa nak remove je shoutbox tu

Adyshariz said...

perasan dh hari tu..byk giler iklan kat shout box ayu..dh letak spam pon rajin gak org tu enter ye..hampeh tol

firahadifa said...

i pon selalu ade , makin bertambah2 lately ...

bole ke report spam ??

Farra Dhelina said...

fra pya ada gak kadang2..tp takde byk mcm kak u pya ni..cb buat cbox baru ke kak u

Nana said...

tu la ramai yg delete shoutbox tu
pasal ada iklan ntah hape2
kita biar je
malas nk amek port hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

huhuhu...sabar saja..ada je yg mempergunakan shoutbox tu ye..sama la nseb kite..hemm

Mama Zharfan said...

mine pun ada, tp kdg2 jer. me buat dunno jer

Atiqah said...

dlu tiqah pun jd cmni..sbb geram sgt..tiqah buang shoutbox tu..lama jgk la sblm buat shoutbox yg de skrg ni..

nina syakina said...

akak bleh ban URL iklan tuhh... akak log in ke akaun shoutmix akak, http://www.shoutmix.com/main/login.php,
pastu klik kt Ban Control yg dlm kotak grey tuhh,
pastu akak paste URL iklan2 semua tuhh...
insyaallah.. dia xleh nk gnggu idup akak lg... hihi


login>ban control>insert Banned URL>klik add>finish!

e.l.i.z.@ said...

ouhhh igt kan beci ko komen sapo hehhe...ala iklan tu biar je la duk situ heheh..tp setakat ni, eli x ajin lg dpt iklan gitu

[-suziey-] said...

emmm kt jarang dpt iklan camni..iklan blogshop adela sket..tp dh kureng..hhee

Zaidah said...

tak suka klu ade benda alah tu kat sbox....benciiiiiiiii

az rina a.k.a jaijina said...

benci jugak kalau didatangi iklan² sebegini..

mama rifQy said...

nape ek? na jarang la dapat iklan cam kak ayuu,,cer try buat chat box lain!