Friday, December 10, 2010

K.U.B.I.S

K.U.B.I.S
Cuba kalau kita terbalikkan ejaan tu..jadi apa??
Tu lah situasi ibu hari ni..

Walaupun hari ni ibu tak keje...tapi macam2 keje yg nak dibereskan..
Antaranya;


Kena gi amik barang lah...
Satu kat Skudai ni jer...ok lah dekat..
Lagi satu kat Larkin..tu yg malas nak gi tu..jauh lah..
Yg pos berdaftar tu ibu rasanya leh agak apa benda...hehe
Yg pos laju tu kalau nama damia aleesya..mestilah hadiah contest kan..


Pastu nak gi Maxis centre nak terminate MAXIS BROADBAND ibu...
Terminate bukan sebab service tak bagus tau..
Maxis ni banyak berjasa kat office ibu ni..
Dah 2 tahun guna...sangatlah puas hati..
Cuma beralih arah sebab ayah damia kata senang guna P1 ni...
Sebab wifi kan....office ayah damia memang dah setahun guna P1 ni...
Pun beralih arah dari maxis gak...
Alasan yg sama ngan ibu ..senang sebab wifi..


Pastu ibu diberi tugas mengedit gambar oleh ayah damia..
Memang kami dah bagi tugas..
Bab shoot2 ni ayah damia...bab edit2 ni ibu lah..hehe
Ya Allah....harini last submit gambat yg ayah damia shoot strangers tu...
Ala sempat ke tak nak edit ni..


Yg ni lagi satu..
Clients punya photobook..
Pun masih dalam proses..
Mesti siapkan cepat gak ni..


Oh yer sepatutnya hari ni install air cond kat bilik aleesya..
Sebab dah alang2 org air cond tu nak install air-cond 1.5 HP tu kat office ayah damia
Sebab dah seminggu aleesya dok tanya mana air cond bilik dia..
Tapi disebabkan hari ni ibu + ayah damia kat office masing2..
So..postponed lagi pasang air-cond bilik aleesya...
Aishhh..sabar yer sayang...
Lately banyak pulah demand anak dara sorang ni...tu nasib baik adik dia kecik lagi..kalau tak..hurmmm

* Nama jer tak keje....tapi macam keje gak kan...di saat ini masih kat office ngan aleesya + ayyunie + bibik...
Tak tahu nak start keje yg mana dulu...huhu*

Post a Comment