Saturday, December 18, 2010

Terharu pabila ader org buat entry khas utk kita...

Of Coz...sangat2 terharu dengan na a.k.a mamarifqy
Sebab sudi buat 1 entry khas untuk blogger tak seberapa macam ibu ni...
Kalau nak tau entry pasal apa??
Klik2 bawah..



Antara gambar yang ader dalam entry tu



Serius, sangat-sangat appreciated it...
Untuk na, tima kasih banyak2 for the sweet entry...
Aleesya + ayyunie biasa2 jer..
Macam anak2 org lain jugak..comell dan pandai posing..
Cuma aleesya lebih sikit jer bab2 posing ni...hehe

Oh..gambar kak ayu tu, segan lah na letak kat situ..
Sebab ramai lagi yg lebih cantik drp kak ayu..
Cuma hari tu make up yg just nice tu telah memikat hati juri kot..
Tak pun sebab cat walk kak ayu yg lemah gemalai tu...ekekekek

Apa2 pun tima kasih banyak2 na...

'BEAUTY IS IN THE EYES OF THE BEHOLDER"




Post a Comment