Saturday, December 18, 2010

Terharu pabila ader org buat entry khas utk kita...

Of Coz...sangat2 terharu dengan na a.k.a mamarifqy
Sebab sudi buat 1 entry khas untuk blogger tak seberapa macam ibu ni...
Kalau nak tau entry pasal apa??
Klik2 bawah..



Antara gambar yang ader dalam entry tu



Serius, sangat-sangat appreciated it...
Untuk na, tima kasih banyak2 for the sweet entry...
Aleesya + ayyunie biasa2 jer..
Macam anak2 org lain jugak..comell dan pandai posing..
Cuma aleesya lebih sikit jer bab2 posing ni...hehe

Oh..gambar kak ayu tu, segan lah na letak kat situ..
Sebab ramai lagi yg lebih cantik drp kak ayu..
Cuma hari tu make up yg just nice tu telah memikat hati juri kot..
Tak pun sebab cat walk kak ayu yg lemah gemalai tu...ekekekek

Apa2 pun tima kasih banyak2 na...

'BEAUTY IS IN THE EYES OF THE BEHOLDER"




10 comments:

shera haifa said...

ibu damia menang ehh..tahniah :)

n@m@n said...

fulamak..glamer tuuuu..

nanti kena belajar sign autograf banyak² tau kak ayu..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

memang anak beranak sakan posing tu yang banyak memang contest tahniah k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

memang anak beranak sakan posing tu yang banyak memang contest tahniah k

tiefazatie said...

wah!!!cantiknya sis!!!tahniah!

Gieyana said...

mmg glamer tau..sure ko terharu bila da owg sggup wt entry khas utk ko kan!..:D

Nana said...

ehehhe so far xde lg org penah wat en3 utk kita tp org selalu mention nama tu ada la..tu pon dah rs mcm terharu je heheh

e.l.i.z.@ said...

hihiih sungguh..kalu eli pun terharu..eli baco doh hop na tulis tu hehe..siap tggal komen lagi..baco hop kudin oyak ko ayu tu hehhe siap xse mandi ..adoiii la lucuuu

mama rifQy said...

hehhehehe..sory baru leh komen..sbb baru balik dr dinner kat KL..heheheh!!
alaa..kak ayu mmg shanteq !!na mmg suke tengok!

anak2 pon cumei.padan la ngn abg Khai n handsome gak!!hhhehhee

nway..thanx dearrr!!

mama tisya said...

like mother like daughter