Monday, December 6, 2010

Blog lama kembali aktif


Jemputlah singgah yer...
Blog lama ni...kalau sapa2 kawan2 blogger ibu masih ingat...
Sebelum ibu bertukar ke layout pelangi ni..
Ibu memang guna theme jeans ni..

Details..


Saja2 nak buat blog untuk contest sebab tengoknya bloglist makin panjang, banner makin banyak, takut personal blog ni makin lembab pulak nak loading...tapi bukan selalunya pun join contest ni..kalau GA??? hurmmm...susah benauuu nak join sebab tahu yg peluang nak menang tu tipis...hehe

p/s: Alahai...Nuffnang tak leh letak kat header blog contest ni lah pulak....dia punya setting asal memang dah tak leh tambah gadget...huhuhu...aci tak letak kat sidebar jer nuffnang tu..huhu
Post a Comment