Saturday, December 25, 2010

LAGI PERBEZAAN KICAP CAP KIPAS UDANG TIRUAN DAN ASLI

Penting!!!!! Sila Sebarkan!!!

Eh, korang ingat tak pasal ibu buat entry dapat kicap free aritu...
Tak ingat erk??? Nanti klik2 link bawah



Kicap yg rendah tu lah dapat free...memang jauh giler saiz dia berbanding kicap biasa tu..


Ok kat bawah ni ditunjukkan bahagian yang pengguna kena lihat untuk memastikan produk yang dibeli Asli atau Tiruan.





Rasa produk tiruan adalah sangat berbeza dari produk asli. Produk tiruan mempunyai rasa kurang MANIS, BERBAU MAUNG DAN DIPEKATKAN DENGAN MENGGUNAKAN BAHAN PEMEKAT(TEPUNG) DAN WARNA YANG AGAK CERAH.  Terima Kasih Sekali lagi kepada pihak Pengeluar atas Maklumat yang telah dikongsikan.

Diharap maklumat ini dapat membantu sesiapa sahaja pengguna KICAP CAP KIPAS UDANG ini dari tertipu dan aku berharap korang kat luar sana sebar-sebarkanlah agar jangan tertipu dengan Pihak yang tidak bertanggungjawab ini.


P/S: aishhh..ni yg takut ni...ntah2 kicap yg ibu dapat tu kicap tiruan tak..huhu..tapi kicap yg ibu dapat tu tak der cap...nampaknya kena buat pemeriksaan teliti terhadap 2 botol kicap free tu...apa2 pun keputusannya nanti, will updated later..

p/s: mesti korang pun minat giler ngan kicap kipas udang ni kan..
Post a Comment